Galaxy S3'ten Bir Rekor Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3'ten Bir Rekor Daha
Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3'ün rekor üzerine rekor kırmaya devam ettiğini görüyoruz. Son olarak cihaz, T-Mobile'ın tüm zamanlar satış rekorunu kırmayı da başardı.






Dün akşam saatlerinde T-Mobile tarafından atılan bir Tweet, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3'ün tüm zamanlarda T-Mobile'ın en çok satan telefon modeli olduğunu ortaya çıkardı.
T-Mobile'ın resmi Twitter hesabından atılan Tweet'te, "Samsung Galaxy S3'ün T-Mobile'ın tüm zamanlarda en çok satan cep telefonu olduğunu biliyor muydunuz? Eğer cihazınızı seviyorsanız, bu Tweet'i Retweet edin." cümleleri yer aldı.Burada önemli ve dikkat çekici olan ise, piyasaya sürülmesinin üzerinden neredeyse 4 ay geçmişken Samsung Galaxy S3'ün böyle bir satış rakamına ulaşması oldu.Hatırlarsanız T-Mobile, Samsung Galaxy S3'ün resmi satışına 21 Haziran tarihinde başlamıştı. Aradan geçen 3.5-4 aylık süreçte satışların bir hayli iyi gittiğini görmüş olduk.

Alinti: SDN
 


Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Haber Icin Tesekkurler ..

Ama Bu Yeni Bir Rekor Degil Tabiki .. Normal Bir Durum .. Ve Haber 1 Ay Oncesine Kadar Eski .. Okudugumu Hatirliyorumm .. =]
 
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
SDN'de daha bugün çıktı bu haber yeni haber yani :)
 
erko merko

erko merko

Üye
İphone killer :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
.Murat.

.Murat.

Üye
telefonu eline aldığında zaten kalitesini gösteriyor güzel telefon
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt