scatman808
Üye
Galaxy S Duos yardım lütfe
arkadaşlar telefonu daha yeni aldım ama bunun ekran çözünürlügü hangi oyunları destekler nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz bunun nasıl bir telefon oldugunu anlatabilir misiniz ?
- - - Eklendi - - -
4-inch WVGA TFT display,
1GHz MSM7227A CPU
özellikle bunlarda yardımcı olursanız sevinirim WVGA ne demek 1GHz MSM7227A CPU birde bu oyunlarda mali felan gerek diyorsunuz ya bu ne oluyor =?
[h=1]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/h]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugün, internet sitelerinde yeni bir resim yayınlandı. Eğer bu haber doğru ise, Samsung, çift simkartlı telefonlar serisine yeni bir telefon daha eklemiş oldu: Galaxy S Duos. Telefon şekil itibarıyla büyük ölçüde Galaxy S III'ü andırmakla birlikte, Home butonu biraz modifiye edilmiş gibi duruyor. Gsmarena'nın ifadesine göre telefonun genel özellikleri şöyle açıklandı:
[*=left]Çift sim-kart girişi.
[*=left]3G Desteği
[*=left]4-inch WVGA TFT display,
[*=left]Android 4.0,
[*=left]1GHz MSM7227A CPU
[*=left]512MB RAM, Wi-Fi,
[*=left]Bluetooth,
[*=left]4GB internal storage,
[*=left]microSD card slot,
[*=left]GPS,
[*=left]5MP main camera
[*=left]VGA front-facing camera,
[*=left]FM Radio a
[*=left]1500mAh battery.
arkadaşlar telefonu daha yeni aldım ama bunun ekran çözünürlügü hangi oyunları destekler nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz bunun nasıl bir telefon oldugunu anlatabilir misiniz ?
- - - Eklendi - - -
4-inch WVGA TFT display,
1GHz MSM7227A CPU
özellikle bunlarda yardımcı olursanız sevinirim WVGA ne demek 1GHz MSM7227A CPU birde bu oyunlarda mali felan gerek diyorsunuz ya bu ne oluyor =?