Galaxy Note'tan Müthiş Rekor!

Sponsorlu Bağlantılar

kartal835

kartal835

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note'tan Müthiş Rekor!
Galaxy Note serisinden müthiş bir rekor!

Samsung'un Galaxy Note serisi, işin içine Note 3'ü hiç katmadan bile, öyle bir rekora imza attı ki!

Bundan iki yıl önces, IFA fuarında tanıtılan ilk Galaxy Note akıllı telefonun ardından Samsung bile bu kadar büyük bir başarı yakalayacağını herhalde beklemiyordu. Ancak gerçek şu ki, Galaxy Note serisi ardı ardına rekorlar kırmaya devam ediyor...

Geçtiğimiz günlerde tanıttığı ve bizim de tüm detaylarıyla test ettiğimiz Galaxy Note 3'ü de amiral gemisi serisine dahil eden Samsung, Note serisi ile yeni bir rekora daha imza attı. Gelen haberlere göre şu ana dek dünya genelinde tam 40 milyon adet Note ve Note 2 telefon satıldı. Bunlardan 10 milyonu ilk Galaxy Note iken, 30 milyonu ise Galaxy Note 2... Bahsi geçen satış rakamları, phabler kategorisi için yeni bir rekor anlamına geliyor.

Şimdi gözler elbette Galaxy Note 3'te... Beklentiler büyük; bu sebeple Samsung'un üzerinde bir hayli baskı olmalı diye düşünüyoruz. Apple iPhone 5S, LG G2, Sony Xperia Z1 ve yakında gelecek olan Nexus 5 ile kıyasıya mücadele edecek olan Note 3, bakalım önceki modellerinin açtığı yolda ilerlemeye devam edebilecek mi?
 


Üst Alt