Galaxy Note7'nin neden patladığı / yandığı 23 Ocak'ta açıklanacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7'nin neden patladığı / yandığı 23 Ocak'ta açıklanacak
Samsung, Galaxy Note7'nin neden yandığına dair soruşturma sonuçlarını 23 Ocak tarihinde açıklayacak.




Geçtiğimiz sene akıllı telefon pazarında en çok konuşulan akıllı telefon modellerinin başında Galaxy Note7 geldi. Güney Kore devi Samsung tarafından Ağustos ayında sunulan üst seviye akıllı telefon yanma / patlama haberleri sonrasında pazardan çekilmiş ve ayrıca cihazın satışı ve üretimi de durdurulmuştu.



Galaxy Note7 Samsung'a milyarlarca dolar zarar verirken, cihazın batarya şarj kapasitesinin sınırlandırılması ya da tamamen sıfırlanması, cihazın cep telefonu operatörlerine bağlantısının önlenmesi gibi hamlelerle, piyasada satılan Galaxy Note7'lerin %96'lık kısmını geri toplamıştı.

Samsung, akıllı telefonunun neden yandığına dair bir soruşturma da yapacağını açıklamıştı. Bu soruşturma raporlarının kamuoyuna ne zaman sunulacağı merakla beklenirken, gelen bilgilere göre Samsung, 23 Ocak tarihinde sonuçları açıklayacak.

Samsung'un Galaxy Note7 modeli, öncekiler gibi S-Pen desteği içerirken, ayrıca edge takısına sahip olmasa da iki yanı kavisli dokunmatik ekran ile gelmişti. Ayrıca suya dayanıklı yapısı ile de dikkatleri üzerine çekmişti.

Cihaz 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içerirken, cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak yer almıştı. Qualcomm Snapdagon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ise diğer önemli özellikler olarak sayılabilir.
Galaxy Note7'nin neden patladığı / yandığı 23 Ocak'ta açıklanacak
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Önemli Olan Tekrarlanmaması :D
 

MaxipmaN

Üye
Güncelleme gibi açiklamayı da geciktiriyorlar :hmmm
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Saklamak istedikleri bilgiler vardır elbette her şeyi tam açıklamazlar :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt