Galaxy Note 7, daha güvenilir iris tarayıcı ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 7, daha güvenilir iris tarayıcı ile sunulabilir
Samsung'un yeni phablet modeli Galaxy Note 7 için bilgiler gelmeye devam ediyor.



Samsung, önümüzdeki dönemde yeni bir üst seviye akıllı telefon modelini sunacak. S-Pen destekli Galaxy Note ailesinin yeni üyesinin isimlendirmeye bakarak Galaxy Note 6 adı ile gelmesi bekleniyordu, ancak son gelen bilgilere göre Galaxy Note 7 adı ile satışa çıkacak.



Samsung, bu sene Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge üst seviye cihazlarını sundu ve Galaxy Note 6 cihazın algı olarak daha düşük anlaşılabileceği endişesi ile iddialara göre firma Galaxy Note 7 ismi ile yeni akıllı telefonunu sunmaya karar verdi.

Bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de ortaya çıkan bir detay akıllı telefonun iris tarayıcısı ile çok daha güvenlikli olarak sunulabileceği şeklinde. Ortaya çıkan bir ekran görüntüsünün Samsung Galaxy Beta Program'da ortaya çıktığı kaydedilirken, yeni güvenlik seçeneği olarak iris tarayıcı listelenmiş.

Son dönemde gelen bilgilere bakacak olursak eğer, Samsung Galaxy Note 7 akıllı telefon 5.8" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek ve cihazın ekran çözünürlüğü de 2560x1440 piksel HD olacak.

6GB sistem belleği ile geleceğine yönelik iddialar da gelirken, yonga seti olarak ise Snapdragon 820'nin işlemci ve grafik işlemci saat hızları yükseltilmiş versiyonu olan Qualcomm Snapdragon 823'e yer verilebilir. Ayrıca 12MP arka kamera bu cihazda yer alacak ve dahili veri kapasitesi de 64GB ya da 128GB olacak.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ile gelecek olan akıllı telefonun suya ve toza dayanıklı yap içereceği de ifade edilmekte.

Galaxy Note 7, daha güvenilir iris tarayıcı ile sunulabilir
 


lumiacı

Üye
Lumia 950/xl copy paste. [emoji15] [emoji15] [emoji15]
 
furyzer0

furyzer0

Üye
İris tarayıcılı l950 den selam olsun :D

Sent from mTalk using lumia950
 
  • Beğen
Tepkiler: lumiacı


Üst Alt