Galaxy Note 3, Düşme Testi Videosu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 3, Düşme Testi Videosu Geldi
Güney Kore devi Samsung’un yeni amiral gemisi modellerinden bir tanesi geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıktı. IFA 2013 öncesi Berlin’de“Unpacked” etkinliği düzenleyen Samsung, Galaxy Note 3 adında ki yeni üst seviye modelini duyurdu. Bu etkinlikte yeni akıllı saati Galaxy Gear‘ın yanı sıra, firmanın yeni nesil tableti Galaxy Note 10.1 2014 Edition da resmileşti.



Galaxy Note 3, 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile geliyor. 3GB sistem belleği içeren yeni akıllı telefon 16GB/32GB ve 64GB olmak üzere üç farklı veri kapasitesi ile sunuluyor.

Samsung’un yeni akıllısının arkasında 4K video çekimi de yapabilen 13MPkamera yer alırken, ön tarafta 2MP başka bir kamera daha bulunuyor. Ayrıca yonga seti olarak da iki farklı model olarak geliyor. Qualcomm Snapdragon 800 ve Exynos 5 Octa olmak üzere iki farklı yonga seti kullanılıyor.

Google Android 4.3 Jelly Bean üzerinde çalışan Galaxy Note 3′ün diğer özellikleri ise 3.200mAh batarya, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, microSD kart desteği olarak sayılabilir.

Satışa sunulması ile birlikte ilk videolar da ortaya çıktı. En çok merak edilen videolardan bir tanesi de düşme testi. Android Authority tarafından gerçekleştirilen bu testi aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Galaxy Note 3, düşme testi videosu geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Ne guzelde atiyorlar oyle :kıskıs:
Son atista ekran uzerine attiktan sonra adamin da ici gitti resmen :ehe
 


Üst Alt