Galaxy Note 2 Hakkında Bilinmeyenler.

Sponsorlu Bağlantılar

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 Hakkında Bilinmeyenler.
Arkadaşlar Note 2 Hakkında Bilinmeyenler ve Diger Akıllı Cihazlardan Note 2 yi Üstün Kılan Yanları Bilen arkadaslar Lütfen Paylaşabilir mi ??? Şimdiden Teşekkür ederim..

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Konu iLe aLakaLı Kimse Yok mu ?

codblackops2

codblackops2

Üye
s peni bir önceki note'a gre 5 kat daha hassas..1.6 ghz quadcore işlemcisi var.android 4.1 jelly bean ile geliyor ..ve diğer telefonlardan farkı boyutunun 5.5 inç olması..:d:

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
evet Bunlar Gelmeden Öncede Bildiqimiz Bazı Özellikleri Lakin Bu cihazlarda Tanıtımında Yer Almayan Bircok Özellik Mevcut İşte O özellikleri Paylasıma Sunmak Amac.. İlqin icin Tsk ederim codblackops2

codblackops2

codblackops2

Üye
o kadarını araştırmadım :) :rica:

bizbo

bizbo

Üye
YouTubeda "galaxy note 2 keynote" yaz 1:25 saat sürelik bir video cikacak.

Orda A dan Z ye her ayrintisi anlatiliyor.

dorukcan06

Üye
Arkadaşlar note 2 tavsiye edermisiniz ne düşünüyosunuz taşınabilirlik açısından?

bizbo

bizbo

Üye
Valla kardeşim s3 den azcik daha büyük okadar. Şahsi ben kendim kullaniyirum ve hiv bir taşıma sorununla karşılaşmadım.

dorukcan06

Üye
sağol kardesim bende magazada araştırdım abartı yok gayet güzel. Cumartesi alıyorum kısmet olursa

bizbo

bizbo

Üye
Valla o zaman hayırlı olsun diyeyim :) süper bir telefona sahip olacaksın, bu arada kaca satin alıyorsun?

dorukcan06

Üye
Teşekkürler arkadaşlar ben genel piyasadan biraz daha ucuza ayarlıyorum. Şu an vatan computer da 1750 diyorlar. Ama ben 1500-1600 civarlarında bir fiyat ile ayarlıyorum yakın bi tanıdık telefoncu :)

srknycl

srknycl

Üye
arkadaşlar note2 almak isteyenler GOLD mağzası internet sitesinde 1.699 tl bir fiyat veriyor. Ben bugün aldım bir tane yarın elime geçer... aldıktan sonra diğer görüşlerimi yazarım.

bizbo

bizbo

Üye
Arkadaslar sizin yakininizda eger media markt varsa, oraya bi sorun.... genelde internette bukdugunuz fiyata satiyorlar eşyaları. ..

Ben note 2 icin 499 € ödedim

paçango

Üye
neden boyle telefonlari yurt disindan getirtmiyorsunuz tanidik araciligi ile ben note 2 yi 400 € aldim sifir kutusu hic acilmamis ti

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)

komando04

komando04

Üye
hayırlı uğurlu olsun

dorukcan06

Üye
Herkes sağolsun arkadaşlar cihazımı dün aldım. İlk izlenimler büyüklüğü oldu tabi ama telefonu kullandıkça ısınıyor insan 2. günüm ve şu an herşeyine alıştım boyut çok iyi geliyor diğer telefonlar oyuncak bu ise canavar hissi veriyor. Çok güzel kesinlikle herkese tavsiye ederim çok memnunum iyiki almışım kesinlikle doğru karar :)

darbeci_001

darbeci_001

Üye
Bende alicam insallah . S3 var elimde onu satinca alicam... 400 500 euroya ayarlayabilecek arkadas varsa alayim yardimci olacak varsa

Takipçi Satın Al

Üst Alt