Galaxy Gio aldım sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdimehmet

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio aldım sorularım var
1-)Merhabalar bugun samsung galaxy gio mu elime aldım ancak evimde kablolu modemim var usb veya bluetooth yolu ile telefonumdan internete girmek istiyorum nasıl yapabilirim
2-)İlk şarjım bittikten sonra teknosadaki görevli 12saat şarja tak dedi ama çoğu sitede normal şarjı yapın yeter diyor bu konuda bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
3-)Önerilerinizi alabilirmiyim ne yüklemeli ne yapmalı şuan kafam durdu telefonu almadan önce baya düşüncem vardı

ebuzen

Üye
benim andoid ile tanışmam iki ay önce Gio ile oldu.hemen 2.3.4 ün ilk sürümüne odin ile geçtim ve 2.2.1 den hız ve performan olarak çok fark gördüm.uygulamalar ve NFS gibi oyunları kolaylıkla yükleyip kullandım.bir şeyleri öğrenmek istiyorsan acemi kalma kardeşim kurcala yükle boz...

baranselona

baranselona

Üye
1- bi bilgim yok ancak giremezsin heralde...
2-samsungun kendi sitesinde yazıyor telefonlarınızın bataryası şoklanarak geliyor batarya dolu yazısını gördükten sonra çıkarın diye..
3- öncelikle bi internet paketi almalısın akıllı telefonun varsa internet paketin yada wifin olmalı wifi yok oyüzden paketi almalısın
telefona bi ekran jelatini almalısın sonrada silikon yada deri kılıf almalısın

internet paketini aldıktan sonra marketten girip istediğin uygulamaları indirirsin

erdimehmet

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki internetten uygulama indirip telefona internete bağlanmadan atabilirmiyim

herşeyi çözmeye başladım çok güzel ve kullanışlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...