Galaxy C7'nin AnTuTu Benchmark Ekran Görüntüsü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy C7'nin AnTuTu Benchmark Ekran Görüntüsü Geldi
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Android işletim sistemi altında ürettiği oldukça geniş bir ürün yelpazesi ile akıllı telefon pazarında liderliğini sürdürüyor. Tizen işletim sistemi ile Samsung Z serisini de bazı ülkelerde satışa sunan Samsung, yakında yeni Galaxy C serisi altında akıllı telefonlarını pazara sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy S serisi ile amiral gemi akıllı telefonlarını üst fiyat grubunda sunan Samsung, orta seviyede daha uygun fiyatlı olarak Galaxy A serisini tüketicilerle buluşturuyor. Galaxy C serisi için şimdilik seçmeni bilgisi olmasa da bugün gelen Galaxy C7 AnTuTu Benchmark Ekran görüntüsü, cihazın üst seviyeye yakın bir segmentte konumlandırılacağını gösteriyor. Steve Hommerstoffer (@onleaks) tarafından Twitter'da paylaşılan Galaxy C7 AnTuTu Benchmark ekran görüntüsü, Galaxy C7'nin teknik özelliklerini de ortaya çıkardı.



CREO's website will also be able to get a custom message engraved on the side of their unitSamsung Galaxy C7, SM-C7000 model kod numarasına sahip olacak ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi altında çalışacak. Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden güç alan Galaxy C7, Adreno 506 grafik işlemci birimine sahip olacak. 5.5 inç büyüklüğünde full HD 1080p çözünürlükte ekranla gelen Galaxy C7, 4GB sistem belleği ve 32GB dahili depolama alanı ile tüketicilere sunulacak. Galaxy C7'nin kamera özellikleri tarafında ise 16MP arka kamera ile 8MP ön kamera bulunuyor.

Samsung Galaxy C7 Teknik Özellikleri:
  • Ekran: 5.5 inç Full HD AMOLED
  • İşlemci: Snapdragon 625 Yonga seti
  • Bellek: 4GB sistem belleği
  • Depolama: 32GB dahili depolama alanı
  • Kamera: 16MP arka kamera / 8MP ön kamera
  • İşletim Sistemi: Android 6.0.1 Marshmallow


Samsung cephesinden Galaxy C7'nin ve dolayısı ile yeni Galaxy C serisinin ne zaman resmiyet kazanacağı konusunda şimdilik herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat tahminlere göre Samsung'un yeni Galaxy C serisini başlatmak için çok fazla beklemeyeceği iddia ediliyor.
Galaxy C7'nin AnTuTu Benchmark Ekran Görüntüsü Geldi
 


Üst Alt