galatsaraydan bazı haberler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntiTuk

Üye
    Konu Sahibi
galatsaraydan bazı haberler...
En büyük biziz(doğru demiş :D )

"G.Saray, Türkiye'nin en büyük ve en çok kişinin sevdiği kulüptür. Milyonların gönlündedir, sevenlerinin ve sporseverin göz bebeğidir."

Atatürk anıtına çelenk

G.Saray Kulübü'nün 100. kuruluş yıldönümü, dün Taksim Atatürk Anıtı önünde ve G.Saray Lisesi'ndeki törenlerle kutlandı. Başkan Özhan Canaydın, yöneticiler, üyeler ve amatör sporculardan oluşan grup, liseden, Taksim Atatürk Anıtı'na kadar bando eşliğinde yürüdü. Canaydın, Atatürk Anıtı'na çelenk koyarken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Canaydın törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: "G.Saray, Türkiye'nin en büyük ve en çok kişinin sevdiği kulüptür

'Öncülüğü üstlendik'

İçinde bulunduğumuz kutsal ocaktan aldığımız aydınlanma düşüncesi, cumhuriyetimizin, kültürel, toplumsal ve siyaset alanlarındaki hedeflerine adım adım ulaşmasına rehberlik etti. Bugün AB'nin yeni haritasında ülkemiz de var. Sporda da bu büyük misyonu biz sürdürüyoruz. G.Saray, aydınlanma düşüncesinin Türkiye'de öncüsüdür. Misyonu evrenseldir, cumhuriyetimizin misyonuna paraleldir. Bu nedenle G.Saray, Türkiye'nin en büyük ve en çok kişinin sevdiği kulüptür. Milyonların gönlündedir, sevenlerinin göz bebeğidir. Dünyanın en tanınmış Türk markasıdır, spor hayatında ülkenin gözbebeğidir ve öncülük görevini üstlenmiştir

'101. yıla ilk adımı attık'

Bugün spordaki misyonumuzun 100. yılını geride bırakıp, 101. yıla adım attık. Kurucumuz A.Sami Yen'in 100 yıl öncesindeki hedeflerine ulaşmış olmasının gururunu ve onu daha da ilerilere götürmenin kararlılığını taşıyoruz. Gücümüzle, yıllardır yaşadığımız ve herkese örnek olan birlik ve beraberlik ruhumuzla yola devam edeceğiz. Türkiye'nin aydınlık yüzü olarak her alana vurduğumuz silinmez damgayı 2. yüzyılımıza ve sonsuza dek taşıyacağız. 2. yüzyılımıza hep birlikte 'merhaba' diyoruz."

Başkanlar törene gelmedi

Törenlere katılım az olurken, kulübün 8 bini aşkın kongre üyesinden sadece 100'e yakınının toplantıya katılması dikkat çekti. Törene eski başkanlardan sadece Ali Tanrıyar gelirken, Faruk Süren ve Mehmet Cansun'un yer alınamadığı gözlendi.



Kaynak: Vatan


Biz haysiyetli gollerle kazanıyoruz

G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun, Erciyes maçı sonrası F.Bahçe'ye taş attı: "Haysiyetli gollerle maç kazanıyoruz".

Kayseri deplasmanından üç puanla ayrılan sarı-kırmızılılarda sportif direktör Bülent Tulun'un maç sonrası yaptığı açıklamalar yeni bir polemiğe yol açacak gibi... Konyaspor maçında Anelka'nın attığı gole gönderme yapan Tulun, "Güçlü bir takıma karşı enteresan bir saatte oynadık ve haysiyetli gollerle bir galibiyet aldık. Allah'a şükür iyi gidiyoruz. Sakatlıkların olması takımı çok etkilemiyor. Bu sonuçlara birileri üzülüyor ama onları üzmeye devam edeceğiz" dedi.

GÜRSOY: ÇOK İYİ SAVAŞTIK
İkinci Başkan Ergun Gürsoy da "Sahada son ana kadar kazanmak için mücadele eden bir takım vardı. Hakan'la benim bir uğurumuz var. Ne zaman göz göze gelsek iyi şeyler oluyor, bu sefer de öyle oldu" ifadelerini kullandı. Yöneticilerden Fatih Gökşen ise yönetim içinde fikir ayrılıklarının normal olduğunu ancak iddia edildiği gibi bir sorun bulunmadığını belirtti.



Kaynak: Sabah


Uzatmaların Aslan'ı

Kayseri Erciyesspor'u Hakan Şükür'ün uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup ederek haftayı lider kapatmayı garantileyen Galatasaray, bu sezon son dakika golleriyle hayat buldu.

Uzatma dakikalarında bu sezon 3 gol atan Galatasaray, böylece yenilgi veya berabere bitebilecek maçlardan toplam 5 puan çıkarmayı bildi.

Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında Ankaragücü deplasmanında uzun süre devam eden beraberliği Ümit Karan, 90. dakikada attığı golle bozarak, takımına galibiyeti getirdi.

Ligin 4. haftasında ise Galatasaraylı genç forvet Hasan Kabze, Gaziantepspor deplasmanında sarı-kırmızılı ekip 2-1 mağlup durumdayken 90. dakikada attığı golle takımı yenilgiden kurtardı.

Son olarak Hakan Şükür, bugünkü Kayseri Erciyesspor maçında son dakikada galibiyet golünü atarken, Galatasaray'ın bu hafta da zirveyi garantilemesini ve 3 puanla İstanbul'a dönmesini sağladı.



Kaynak: AA


Attığım golleri de orucu bağlasınlar

Hakan Şükür, geçen sezon gol atamamasını oruç tutmasına bağlayanlara cevap verdi:

“Bu iki golü de oruç tutmama bağlasınlar.” Milli oyuncu Ramazan ayının kendisine bereketli geldiğini de sözlerine ekledi. Taraftarın protestolarına da üzüldüklerini söyleyen Hakan, eksiklerine rağmen şampiyon olacaklarını söyledi. G.Saray, bu sezon son dakika golleriyle hayat buldu. Uzatma dakikalarında bu sezon 3 gol atan G.Saray, yenilgi veya berabere bitebilecek maçlardan toplam 5 puan çıkarmasını bildi.



Kaynak: Zaman



Gerets'ten forvetlere övgü

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, "Bir gün bir forvetimiz maçı kazanıyor, öbür gün başka bir forvetimiz tek başına maçı kazanabiliyor. Bu da bize zevk veriyor" dedi.

Eric Gerets, 2-1 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçının ardından yaptığı açıklamada, rakibin bugünkü maçta kendilerinin futbol oynamasını zorlaştırdığını söyledi.

İkinci yarıda daha ofansif bir anlayışla sahaya çıktıklarını belirten Gerets, "Benim takımım çok iyi bir mücadele gösterdi ve son saniyeye dek maçı kovaladı. Bugün sevindiğim bir başka nokta da kaptan Hakan içindir. Hakan, Türk futbolunun en büyük ismidir. Onun bize yardımcı olmasından dolayı bir kat daha mutluyuz. Bir gün bir forvetimiz maçı kazanıyor, öbür gün başka bir forvetimiz tek başına maçı kazanabiliyor. Bu da bize zevk veriyor" diye konuştu.

Bir gazetecinin, ofansif oyuna karşın Necati'nin oyundan alındığını hatırlatması üzerine Gerets, "Necati'nin yerine kimi oyuna aldığımızı gördünüz mü? Necati'nin hangi pozisyonda oynadığını gördünüz mü? İliç'in ondan sonra hangi pozisyonda oynadığını gördünüz mü? Son 20 dakikada atak futbolumuzla onların yarı alanındaydık. Daha 5 neden daha sayabiliriz" dedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da takımının çok mantıklı ve akılcı bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu belirten Uğur, şöyle konuştu:

"Galatasaray'ı kutluyoruz. Fakat oyunun geneline baktığımızda Kayseri Erciyesspor takımının gerçekten çok mantıklı ve akılcı oyunu vardı. Futbolun ne kadar dikkat oyunu olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Pozisyonları bir değerlendirebilseydik, belki biz galip gelebilirdik. Futbolun herşeye açık olduğunu bilmemiz gerekiyor. Herşeye rağmen oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten çok özverili şekilde güzel bir oyun ortaya koydular. İnşallah bu kayıp puanımızı ilerde oynayacağımız maçlarda telafi ederiz."



Kaynak: AA
 


abuvice

abuvice

Üye
Doğru söylemiş. Yalnız kulup iyi yönetilmiyor..
 
Caine

Caine

Üye
güzel çalışma hüseyin kardeşim. ellerine emeğine sağlık ;;)
 
karizma

karizma

Üye
Takım Allahaşükür çok iyi umarım sezon sonunda sevinende biz oluruz ;)
 
hidayet

hidayet

Üye
I love you cimbom 8)
 
sebofb090

sebofb090

Üye
yaw bırak kuzen şu takımı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt