Galatasaray'ın İspanyol bir ekiple eşleşme ihtimali yüksek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'ın İspanyol bir ekiple eşleşme ihtimali yüksek


Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri de belli oldu. 20 Aralık’ta çekilecek kura öncesi Galatasaray’ın İspanyol takımlarıyla eşleşme ihtimali statü gereği daha yüksek.
İşte ayrıntılar...



İspanyol rakip olasılığı oldukça yüksek
20 Aralık’ta çekilecek kura öncesi Galatasaray’ın İspanyol takımlarıyla eşleşme ihtimali statü gereği daha yüksek.
Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalarak büyük bir başarıya imza atan Galatasaray’ın muhtemel rakibi şimdiden merak konusu olurken, Galatasaray’ın rakipleri arasında İspanyol ekiplerinin Cimbom’la eşleşme ihtimali öne çıkıyor.
Statü gereği kendi grubunun ikincileriyle eşleşemeyen birinci torba takımları kendi ülkelerinin diğer temsilcileriyle de eşleşemezken, bu sebeple eşleşebilecek takım sayısı kısıtlanıyor.
Malaga ve Barcelona, ikincilerden Valencia ile Real Madrid’le eşleşememesi sebebiyle kendi grup ikincilerini de çıkarınca geriye beşer ihtimal kalıyor ve her iki takım için de bu takımlardan birisi Galatasaray.
İtalyan Juventus için de Milan ve Shakhtar Donetsk devre dışı kalırken, Galatasaray altı seçenekten biri olarak öne çıkıyor.
Bu sebeple Schalke 04, PSG, Borussia Dortmund, Bayern Münih’e göre bu üç takımın Galatasaray’a çıkma ihtimali daha yüksek.
Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu için kura çekimi 20 Aralık’ta gerçekleştirilecek.
Aynı ülke temsilcilerinin ve aynı gruptan üst tura çıkan takımların birbirleriyle eşleşme ihtimalinin olmadığı kura çekiminde FC Porto (Portekiz), Arsenal FC (İngiltere), AC Milan (İtalya), Real Madrid CF (İspanya), FC Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Valencia CF (İspanya), Celtic (İskoçya) ve Manchester United (İngiltere) muhtemel rakipler arasında yer almıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur kuraları, 20 Aralık Perşembe günü İsviçre'nin Nyon kentinde belirlenecek. İkinci turdaki ilk maçlar, 12-13, 19-20 Şubat 2013 tarihlerinde oynanırken; 5-6, 12-13 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleşecek rövanş karşılaşmalarının ardından çeyrek finale yükselen takımlar belirlenecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt