Galatasarayda Ribery şoku

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Galatasarayda Ribery şoku
Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, Fransız yıldız Franck Ribery antrenmanda sakatlandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlığı devam eden Hakan Ünsal katılmadı. Teknik Direktör Gheorghe Hagi yönetiminde, düz koşuyla başlayan antrenman yarım sahada pas çalışmasıyla devam etti. İtalyan kondisyoner Giovanni yönetiminde istasyon çalışmasıyla süren antrenmanın bir bölümünde Hagi, Kolombiyalı kaleci Mondragon'la bir süre özel olarak görüştü. Antrenman, yarım sahada pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde girdiği ikili mücadeleden sonra ayağını ters basan Franck Ribery sol bileğini burktu. Ribery, acı içinde yere yığılırken teknik heyet ve diğer futbolcular, Fransız oyuncunun yanına koştu. Ribery, antrenmanı saha bakım aracıyla terkederken, idmanı izleyen Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen'in, Ribery'in sakatlığı sonrası bir hayli endişelendiği gözlendi.

Sakatlığı ciddi!

Kulüp doktoru Murat Çevik, bu futbolcunun ayak bileğindeki bağlarda yırtık görülmediğini ifade ederek, "Önemli bir zedelenme ve ödem var. Durumunun ne olacağı maç saatine kadar belli olacak. Maç saatine kadar tedavisini sürdüreceğiz. Gelecek hafta kesin oynar. Ancak bu futbolcunun Trabzonspor maçında oynamama ihtimali de var" dedi.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu iyi haber bizim için....
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Hem bizim hemde TS icin cok cok cok iyi haber....
 

mayday_

Üye
ilk yarıda TSyi yenerken ribery varmıydı??? baliç vardı hatta golude o atmıştı ama şimdi baliç yok bakalım kimi oynatacak HAGİ
aslında GSnin evinde kaybetmesi pek mümkün degil boşuna sevinmeyin


Maç: Süper Lig 27. Hafta
Stat: Ali Sami Yen
Tarih: 10 Nisan 2005 Pazar, Saat 19:00
Hakem: Cem Papila
Sakat: Hakan Ünsal (Galatasaray)
Cezalı:
Hava Durumu:


Galatasaray
Süper Lig'de geçtiğimiz hafta, deplasmanda Kayserispor'la 2-2 berabere kalan Galatasaray puan tablosunda 2. sıradaki yerini koruyor. Oynadığı 26 maçta 19 galibiyet ve 4 beraberlik alan Galatasaray 3 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda rakip filelere 51 gol gönderen Galatasaray kendi kalesinde ise 18 gol gördü. Galatasaray'ın en golcü oyuncusu bulduğu 17 golle Hakan Şükür.

Süper Lig Son 5 Maç
Samsunspor 2-1 Galatasaray
Galatasaray 1-0 Beşiktaş
İstanbulspor 0-3 Galatasaray
Galatasaray 4-2 B.B.Ankaraspor
Kayserispor 2-2 Galatasaray

Galatasaray Evinde Ne Yaptı?
Oynadığı Maç Sayısı: 12
Galip Geldiği Maç Sayısı: 11
Beraberlik: 1
Mağlup Olduğu Maç Sayısı: -
Attığı Gol: 32
Yediği Gol: 9

Trabzonspor
Süper Lig'in 26. haftasında evinde B.B.Ankaraspor karşısında 2-0'dan 2-2'lik beraberliği yakalayan Trabzonspor, son 4 karşılaşmasında 8 puan kaybederek şampiyonluk yarışında önemli bir yara aldı. Oynadığı 26 karşılaşmada 17 galibiyet ve 5 beraberlik alan Trabzonspor 4 kez de mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 52 gol gönderen bordo mavili ekip kendi kalesinde ise 23 gol gördü. Trabzonspor'un en golcü oyuncusu, ligimizde halen 23 golle, gol krallığını da elinde bulunduran Fatih Tekke.

Süper Lig Son 5 Maç
Trabzonspor 2-2 B.B.Ankaraspor
Beşiktaş 1-0 Trabzonspor
Trabzonspor 4-3 Sakaryaspor
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor
Trabzonspor 3-0 Denizlispor

Trabzonspor Deplasmanda Ne Yaptı?
Oynadığı Maç Sayısı:12
Galip Geldiği Maç Sayısı: 8
Beraberlik: 2
Mağlup Olduğu Maç Sayısı: 2
Attığı Gol: 24
Yediği Gol: 10


Rakamlarla Rekabet
Galatasaray ve Trabzonspor bugüne kadar 94 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmalardan Galatasaray 41 kez galip ayrılırken Trabzonspor 31 galibiyette kaldı. İki takımın berabere bitirdiği maç sayısı ise 22. Galatasaray 94 karşılaşmada rakip filelere 116 gol göndermeyi başarırken, Trabzonspor 100 golde kaldı. Sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazanmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt