Galatasarayda kriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Galatasarayda kriz
Galatasaray'da kriz

Galatasaray yönetimi ile Teknik Direktör Eric Gerets arasında Barcelona ile oynanması planlanan özel hazırlık maçı nedeniyle kriz yaşandı.Asbaşkan Turgay Kıran tarafından, Eurocard projesi çerçevesinde 4 Eylül'de Almanya'nın Köln şehrinde İspanya'nın ünlü takımı Barcelona ile ayarlanan hazırlık maçı, Belçikalı hoca tarafından veto edilince, neredeyse biletleri satılmak üzere olan organizasyon suya düştü. Gerets'in, kendisine sorulmadan planlanan bu olay karşısında taviz vermeyerek, "Milli oyuncularımız yok. Bu kadar eksikle Barcelona ile maç mı yapılır ?" diyerek tepki gösterdiği ve hazırlık maçını iptal ettirdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın özel maç için Barcelona Kulübü ile 400 bin Euro karşılığında anlaştığı, Köln stadının ise 60 bin Euro'ya kiralandığı ve maçın oynanacağı 4 Eylül tarihinde görev almaları için itfaiye ve polis departmanlarına bile gerekli yazışmaların yapıldığı ortaya çıktı. Rakip olarak Barcelona'yı istemeyen Gerets'in, milli maçlar için verilen bu arada, başka bir takımla hazırlık maçı yapabilmek için çalışmalarda bulunduğu da öğrenildi.

Heinz'da son gün

Galatasaray yönetimi, Çek futbolcu Marek Heinz'in transferinde her konuda anlaşma sağladığı Alman kulübü Mönchengladbach'ın, bu oyuncu için istediği 2 milyon 250 bin Euro'luk bonservis bedelinin yarısı olan 1 milyon 125 bin Euro'luk peşinatı ayarlayabilmek için kolları sıvadı. Ödemenin yapılması için Mönchengladbach kulübünden süre isteyen yönetimin bugün transfere noktayı koyması bekleniyor. Görüşmeler için Almanya'da bulunan Sportif Direktör Bülent Tulun, "Heinz'ın transferi yarın (bugün) netlik kazanacak" ifadelerini kullandı. Sarı - Kırmızılılar, Heinz'a da bir yıl için 800 bin Euro garanti para vermeyi de kabul etti.
 


Caine

Caine

Üye
şu galatasarayda bir günde krizssiz geçse çok memnun olacam :DD daral geldi bana yawwww, yeterrrrrrr :vur: ah yönetim ahhhhhhhhhhhhh :'(
 

CisSe

Üye
yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kardeşim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
galatasarayda kusur yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
huzur başladı hainz geldi gülün birazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:))))))))))))))))
 

yuubi

Üye
4 sene üst üste bütün kupaları aldık avrupada üstün başarılara imza attık ama hala para yok Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
Amin!
adam gibi rakip yok su Super lig de bize yaw....
 
Caine

Caine

Üye
serifburak kardeşim doğru söylüyor. onlara rakip yok türkiyede :DD kayseri,sivas,ankaraspor vss. onlara rakip olamaz :D en iyisi fenerle sürekli oynaması için milan, real madrid ve yanında barcelona felan türkiyeye getirip oynatalım? tabiki miniklerini ve yıldız takımlarını :DD :DD :DD :vur: :lol2:
 

Tayfuns

Üye
abi gs huzurlu mutlu gunlere ulasacak
fenerde para varda noluyo
adamları alıyo yarım sezon oynatıyo sonra nash agam baska kapıya
paran olmasın sadetın olsun
fenere adamlar para ıcın gelıyo
bıze oynamaya
 
Roy

Roy

Üye
doğru riberyde oynamak için gelmişti..
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
ya bize ancak forumda rakip oluolar gercek de 6-7 hafta sonra kume dusmemeye oynuolar!
 
blue_hangman

blue_hangman

Üye
kimler
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Originally posted by Tayfuns@Sep 1 2005, 04:38 PM
abi gs huzurlu mutlu gunlere ulasacak
fenerde para varda noluyo
adamları alıyo yarım sezon oynatıyo sonra nash agam baska kapıya
paran olmasın sadetın olsun
fenere adamlar para ıcın gelıyo
bıze oynamaya
[post=151533]Quoted post[/post]​

Alex , hem oynuyor hem de dikkatini çekerim 2. sezonu. ;)

Nobre de öyle , Anelka'da kaldı sağsalim.

Ayrıca Ribery neden gitti ? :huhu:
 

lastsmileegs

Üye
gerets çok salak biri, ben sadece bunu anlıyorum türk düşmanı resmen, bu yaptıkları yeter artık bence gönderilmeli TÜRK DÜŞMANI PİS HERİF, SALAK
 

EMRAHOZEL

Üye
kardeşler tırı vırıyı bırakalım bu muhabbetin sonu yok en azından milli maça konsantre olalım derim bu benim fikrim..! :artı:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt