Galatasaray'da ipler kopma noktasında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray'da ipler kopma noktasında
Manisa yenilgisi sonrası Hagi’nin takıma yönelik suçlamaları herkesin huzurunu kaçırdı.








Manisa yenilgisi sonrası Hagi’nin takıma yönelik suçlamaları herkesin huzurunu kaçırdı. ‘Duygusal çöküntü’ yaşadığı belirtilen futbolcuların Kayseri maçına motive olamadıkları öne sürülüyor


FUTBOLCULAR, HAGİ’YE DARILMIŞ
Sarı-Kırmızılı kulüpte hafta sonunda deplasmanda oynanacak Kayserispor maçı öncesinde her şey adeta darmadağın olmuş vaziyette... Hagi, bugün yapacağı toplantıyla yaraları sarmaya çalışacak. Ancak hem futbolcuların hayal kırıklığı
yaşatan performanslarıyla büyük bir çöküntü yaşayan Hagi, hem de hocalarının açıklamalarıyla kırgınlık yaşayan futbolcuların, yaralarını sarabilmesi için zaman çok az... Milli maçlara giden oyuncular ve sakatların çokluğu yüzünden zaten sıkıntılı bir dönem yaşayan Galatasaray’da, sorunlar dağ gibi bekliyor.

İPLER KOPMA NOKTASINDA
Manisaspor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısıyla oyuncularını hedef alan ve oldukça sert açıklamalar yapan Rumen teknik direktör Gheorghe Hagi ile bazı futbolcuları arasında ipler neredeyse kopma noktasına gelmiş durumda... Kayseri maçında takımın nasıl bir reaksiyon göstereceği oldukça meçhul.

HAGİ KARİZMAYI ÇİZER Mİ?
Hagi’nin bazı oyuncuları kadro dışı bırakma isteği yönetimden dönünce teknik adamın da karizması çizildi. Rijkaard’dan sonra takım üzerinde hem disiplin hem de otorite kurmak isteyen Hagi, salı gününe bırakılan yönetim kurulu toplantısı sebebiyle aldığı kararları uygulayamıyor ve otoritesinin sarsılmasından korkuyor.

FUTBOLCULAR ÇOK ENDİŞELİ
Yönetimin içindeki çatırdamaların da Florya’yı olumsuz bir şekilde etkilemesinden korkuluyor. Başkan Adnan Polat ve yönetiminin istifasının istenmesi ve taraftarların protestosu, futbolcuları endişelendiriyor. Uzun süreden beri alacaklarını da alamayan futbolcular artık bu başarısızlığın ardından umutlarını tamamen kaybetmiş durumda.

YILDIZLARIN ALTINDA!
Yıldız futbolcuların sakatlıkları Hagi’nin istediği takımı kurmasına engel oluyor. Oynatmak istemediği oyuncularla Kayseri maçı öncesinde yine baş başa kalacak olan teknik adamın bir başka sıkıntısı da milli takımlara dağılan oyuncular nedeniyle çalışacak kadroyu bulamayışı olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

-India-
Cevap
1
Görüntüleme
403
TheLastWarrior
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
275
scarface006
Mad EagLe
Cevap
3
Görüntüleme
408
x-scarface


Üst Alt