Galatasaray'a ila ç gibi kredi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray'a ila ç gibi kredi...

Galatasaray'a ila ç gibi kredi...

Galatasaray Sportif AŞ ile Futbol AŞ’nin birleşmesi yolunda bugün önemli bir adım atıldı.
Sarı kırmızılı kulüp, 5 bankanın oluşturduğu konsorsiyum ile bu birleşmede kullanılmak için 70 milyon dolarlık kredi sözleşmesini imza attı.
Galatasaray’a finansal destek sağlamak üzere; DenizBank’ın Koordinatörlüğü ve katılımıyla Şekerbank, Demir-Halk Bank NV, Bankpozitif ve Halk Bankası Konsorsiyumu bir araya geldi.
Galatasaray Spor Kulübü’ne sağlanacak Uzun Vadeli Kredi’ye ilişkin imza töreni Başkan Adnan Polat ve DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Demir-Halk Bank (Nederland) N.V. Genel Müdürü Selçuk Şaldırak, Bankpozitif Genel Müdürü Okan Balköse ve Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Aydemir’in katılımlarıyla gerçekleşti.
Galatasaray Adası’nda düzenlenen basın toplantısında Başkan Adnan Polat şöyle konuştu:
“SPORTİF AŞ’NİN YAPISI GALATASARAY İÇİN BİR KANSERDİ”
Sportif AŞ’nin yapısının sürdürülebilir bir yapı olmadığını belirtmiştik ve çok uzun uğraşlardan sonra mevcut hastalığın ortadan kaldırılabilmesi için gerekli finansmanı dün yaptığımız kredi sözleşmeleriyle temin etmiş bulunuyoruz. Sportif AŞ’nin yapısı Galatasaray için bir virüs, bir kanserdir. Bizim yapmış olduğumuz bir hesap modeliyle hisse başına 116 TL olarak belirledik ve SPK’ya arz ettik. Türk spor tarihinin tek seferdeki en büyük kredisi. Türk finans sektörü kulüpleri ciddi bir endüstrü olarak görüyorlar. Bankacıları ikna etmek çok kolay olmadı. Denizbank’tan Hakan Ateş’in liderliğinde 5 banka birlikte krediyi ortak olarak çıkardılar. Görevimiz bu kaynakları doğru yerlere ve amacına uygun şekilde kullanmaktır. Bizim arkamızdan bu yapıya sahip diğer kulüpler de gelecektir.
“PROJENİN LİDERİ YİĞİT ŞARDAN’DI”
Son zamanlarda birçok projemiz devreye girdi. Yönetimde her arkadaşımız bir projenin liderliği yapar. Bu projenin de lideri Yiğit Şardan’dır. Kendisine bu konuda ciddi yardımlar yapan da Işın Çelebi’dir. Bu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum çünkü G.Saray’a yeni bir başlangıcın temelini atmada çok önemli katkıda bulundular. Her dönemde bir sihirbazdan bahsediyoruz. Futbolda Haldun’dan bahsediyoruz, mali işlerde Ali Haşhaş diyoruz. Bu projede de Ebru Köksal’a çok teşekkür etmek istiyorum.
“FENERBAHÇE’Yİ GEÇTİK AMA YETMEZ”
G.Saray Yönetimi olarak taraftardan beklentilerimiz var. GS Bonus’un daha hızlı artmasını bekliyoruz. Galatasaray taraftarı esasında Fenerbahçe’nin 2 senede 30 bine geldiği bu projede 3 ayda 60 bine geldi ama yine de desteklerini arttırmalarını bekliyoruz.
“ARTIK GÜNEŞİN IŞIĞINI GÖRÜYORUZ”
Stat inşaatı çok hızlı gidiyor. Loca satışları iyi gidiyor ama stadın önünden geçen kişileri biz kulübe de davet ediyoruz. Bu sıkıntılı dönemden çıkmak üzereyiz. Karanlık bir tüneldeydik ama artık güneşin ışığını görüyoruz.
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
hayırlısı :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
1
Görüntüleme
334
arslansem
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
474
India
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
366
tragedie
tragedie
Cevap
6
Görüntüleme
480
DiaBLoS
HeiLmasTer®
Cevap
3
Görüntüleme
465
Atakan


Üst Alt