Galatasaray VICI Aistes'e fark attı

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray VICI Aistes'e fark attı
FIBA Bayanlar Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Galatasaray Medical Park, Litvanya temsilcisi VICI Aistes'i 82-58 mağlup etti.







Galatasaray Medical Park Basketbol Takımı, FIBA Bayanlar Avrupa Ligi (C) Grubu 3. hafta maçında, Litvanya temsilcisi VICI Aistes'i 82-58 yendi.

Maça Fowles ve Işıl'ın skorer oyunuyla başlayan Galatasaray Medical Park, rakibine 6. dakikaya kadar Paugaite'nin serbest atıştan kaydettiği 1 sayı dışında sayı izni vermedi. 6. dakika 16-1 Galatasaray Medical Park lehine geçildi. Konuk ekip dış şutlardan bulduğu sayılarla farkı azaltırken, periyot 23-11 Galatasaray Medical Park lehine tamamlandı.
İkinci periyotta konuk ekip, 14. dakikada farkı 5 sayıya kadar (25-20) düşürdü. Savunmasını sertleştirip Fowles ve Augustus ile sayılar üreten Galatasaray Medical Park, devrenin sonunda 23 sayılık farka ulaştı: 47-23.
Galatasaray Medical Park, ikinci devreye düşük tempolu bir oyunla başladı. 25. dakikaya kadar sarı-kırmızılılar 4, Litvanya temsilcisi ise 2 sayı bulabildi. Bu dakikadan sonra yeniden hızlı hücumlar yaparak farkı artıran Galatasaray Medical Park, son periyota 65-37 önde girdi.
Son periyotta Petronyte ve Tuğba'nın basketleriyle üstünlüğünü sürdüren Galatasaray Medical Park, son 5 dakikaya 76-47 önde girdi. Oyunun son bölümde rahat bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 82-58 kazanmayı başardı.
Galatasaray Medical Park, böylece gruptaki 2. galibiyetini elde etti. 18 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu olan Sylvia Fowles, 11 ribauntla da karşılaşmada en fazla ribaunt alan oyuncu oldu.
Öte yandan, karşılaşma öncesinde Büyük Önder Atatürk anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Galatasaray Medical Park taraftarları, saygı duruşunun ardından, ''Atamız ölmedi, kalbimizde yaşıyor'' şeklinde tezahürat yaptı.
Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Doru Vinasi (Romanya), Marin Mehandijev (Bulgaristan), Igor Poliansek (Slovenya)
Galatasaray Medical Park: Işıl 7, Tuğba 10, Bahar 5, Augustus 16, Fowles 18, Hodges 5, Melisa Can 4, Yasemen, Ceyda, Petronyte 12, Nihan 5
VICI Aistes: Valentiene 6, Sauliute 6, Bimbaite 11, Paugaite 16, Pikciute 5, Pilypaitis 10, Kuktiene 2, Solopova 2
1. Periyot: 23-11
Devre: 47-24 (Galatasaray Medical Park lehine)
3. Periyot: 65-37
 

Benzer Konular



Üst Alt