Galatasaray moral arıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray moral arıyor


[h=2]Son iki resmi maçını yitiren sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yarın yapacağı maçı kazanarak, moral bulmak amacında.[/h]
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında yarın oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak, moral bulmak istiyor.

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynadığı ve 2-0 yenildiği Orduspor maçının ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu’nun ikinci maçında Braga’ya kendi evinde aynı skorla kaybeden Galatasaray, Eskişehirspor maçından galibiyetle ayrılarak hem moral bulmak, hem de liderliğini korumak istiyor.

Ligde bu sezon oynadığı 6 maçta aldığı 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puan toplayan sarı-kırmızılı takım, liderlik koltuğunda oturuyor. Galatasaray, kendi evinde oynadığı maçlarda Kasımpaşa’yı 2-1, Bursaspor’u 3-2, Akhisar Belediyespor’u da 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Konuk takım Eskişehirspor ise ligde 6 maçta aldığı 9 puanla 8. sırada bulunuyor. Konuk ekip, deplasmanda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Engin ve Ujfalusi dışında eksik yok

Sarı-kırmızılı takımda sakat oyuncuların iyileşmesi yüzleri güldürüyor.

Orduspor karşılaşmasında sakatlanan ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Braga maçında oynayamayan Hamit Altıntop, takımla çalışmalara dün başlarken, tecrübeli futbolcunun yarınki mücadelede takımdaki yerini alması bekleniyor. Uzun süredir sakatlığı bulunan Sabri Sarıoğlu ise tamamen iyileşerek Braga maçında 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı.
Bunun yanı sıra, sol dizinde ön çapraz bağları kopan Çek savunmacı Tomas Ujfalusi ile 11 maçlık cezası bulunan Engin Baytar, takımdaki yerini alamayacak.

Türk Telekom Arena’da saat 19.00’da başlayacak maçı hakem İlker Meral yönetecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt