Galatasaray ilk 100'e girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Galatasaray ilk 100'e girdi

G.Saray'ın resmi internet sitesi, internet rating ölçümleri sitesi 'www.alexa.com' tarafından, Türkiye'nin ilk 100'ü içinde gösterilirken, dünya kulüp web siteleri sıralamasında da ilk 6'da yer aldı.

Ülke kategorisi listesinde Türkiye'nin en fazla rating alan 86. web sitesi olarak gösterilen ''www.galatasaray.org'', sıralamaya girebilen tek kulüp sitesi de oldu.
Diğer yandan, Galatasaray Kulübü resmi sitesinin, tüm dünya kulüp web siteleri sıralamasında da, Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Arsenal ve Inter kulüplerinin ardından 6. olarak sıralandı.
SARI-KIRMIZILILAR, LİGDE YARIN DENİZLİSPOR İLE YAPACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Denizlispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda futbolcuların, Denizlispor karşılaşmasının teknik ve taktik çalışmalarını yaptıkları belirtildi.
Linderoth'un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarına sağlık merkezinde devam edildiği, Serkan Çalık'ın ise sahada ve salonda kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalıştırıldığı vurgulandı.
AA
 


arslansem

arslansem

Üye
Galatasaray Kulübü resmi sitesinin, tüm dünya kulüp web siteleri sıralamasında da, Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Arsenal ve Inter kulüplerinin ardından 6. olarak sıralandı.
Vay bee :)
 

<~STaT!c-X~>

Üye
Helal olsun!!!
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
84. lüğe yükselmiş helal olsun.
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
bence bunun tek sebebi transferler
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Helal olsun tebrik ederim
 
orukm

orukm

Üye
bu yıl bizi kimse tutamaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt