Galatasaray ile kırılma maçı oynayacağız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray ile kırılma maçı oynayacağız
Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, Galatasaray ile ilk yarının kırılma maçlarından birini oynayacaklarını söyledi.

Şener, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi saha ve taraftarları önünde Galatasaray ile karşılaşacaklarını, bu maçın ilk yarının kırılma maçlarından biri olduğunu dile getirdi.

Milli takımlar teknik direktörü Guus Hiddink'in de maçı izlemeye geleceğini belirten Şener şunları söyledi:

"Sonuçta rakip Galatasaray. Takımımız çok formda. Şenol hoca çok tecrübeli ve şu an popülaritesi çok yüksek. Takımın iyi olmasındaki ikinci nokta ise doğru transferler yaptık. Para da harcadık inkar etmiyoruz. Zaten iyi transferler para harcanarak yapılır. Bu paraları zevkle harcamıyoruz.

"3-5 sene geriye gidin önce kendinize sonra rakibinize bakın. Sonra tekrar geri gelin, yine kendinize ve rakiplerinize bakın, takımın ekonomik anlamda nerede olduğunu anlarsınız."

"Beklentiler boşa çıktı"

İstanbul kulüpleri ile bir sihirli değnekle şartların eşit hale getirilemeyeceğini belirten Şener şöyle devam etti:

"Bunlara rağmen biz bütçemizi çok iyi noktalara getirerek, kulübü bu duruma getirdik. Hemen hemen bütün bonservis bedellerini ödedik. Sadece Jaja'nın bir miktar bonservis ödemesi kaldı. Hani diyorlar ya 'kulübün 105 milyon lira borcu var.' Ama bonservis bedellerini de ödedik kimse olayın bu tarafına bakmıyor.

"Şu anda tesislerde bir servet yatıyor. 70 milyon avroluk bir takımımız var. Biz finans kuruluşu değiliz, sonuç olarak bizim değerimizde futbolcular. Battık, çıktık cümleleri doğru değil, biz seçildiğimizden beri mayısta duvara çarpar, mayıs geçti aralıkta duvara çarpar ama bunların hepsini biz geldik geçtik, hala buradayız.

"Şu anda bakıyorsun bir kaç tane aday gözüküyor. Biz eskiden yönetici bulamazdık. Hep 'arkanızda, yanınızdayız' derlerdiler ama olmazlardı. Şimdi bu kadar talep olması kulübün iyi yönetildiği anlamına gelir, iyi geliri var."

"Paralı yönetici tipi artık geçti"

Paralı yönetici tipinin artık geçtiğini ifade eden Şener şunları kaydetti:

"2-3 milyon versen bu kulübe ne yapar. Artık üreten yöneticiler lazım. Gelir artırıcı projeler ortaya koyan yöneticiler lazım. Bu iş sadece yemeğe git, gel ile olmaz. Baktılar ki Sadri Şener duvara tostlamıyor, kulübün ekonomisini iyi idare ediyor, o yüzden aday sayısı çok artıyor.

"Herkesin bu kulüpte yöneticilik ve başkanlık yapmasını isterim. Ben kulüpten hiçbir zaman beklenti içinde olmadım. Hep verdim, şimdi zamanımı veriyorum eskiden paramı vermiştim. Ama parayı vermek de suç oldu bunu bazen duyuyorum."

"Teofilo'nun Galatasaray'a gitmesi diye bir şey yok"

Şener, bazen futbolcu satmak için ellerine fırsatlar geçtiğini ama satmadıklarını da belirterek, "yanlış mı yaptık doğru mu yaptık tartışılır. Takımı buraya getirirken zafiyet oluşmasını istemedik. Kulüpler finans kuruluşu değildir, bazen bir oyuncu belli bir noktaya gelince hocanın onayı ile satılmalıdır. Bizim de oyuncularımıza Avrupa'dan bir sürü talip var. Ama biz bu takımı şu anda bozamayız" dedi.

Teofilo'nun Galatasaray'a gitmesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağını da vurgulayan Şener, "onun kontratı var. Ama parayı getirsin bakarız. Teofilo dönerse bizimle hiçbir işi yok, onunla hoca görüşecek. Gittikten sonra da benimle hiç görüşmedi. Havalimanında beklemesi olayı ajitasyon olarak aktarıldı. Oysa bu tamamen yanlış. Orada uçak beklerken fotoğrafını çektiler ve öyle yayınladılar. Orada otelde kaldı, banka şubesinden para çekti. Bu olayı acındırmaya gerek yok. Havalimanında benim oyuncum sıkıntı çekecek, böyle bir şey olabilir mi" ifadelerini kullandı.

"Onlar bizi yakalamaya çalışır"

Şener, Trabzonspor'un da Bursaspor'un da oturmuş kadroları olduğunu kaydederek, Fenerbahçe de ise sürekli bir değişim var. Biz Galatasaray ve Bursaspor'u geçersek çok büyük avantaj elde ederiz. O havayı ve psikolojiyi yakaladık mı İstanbul'da oynayacağımız derbi maçlar da çok farklı bir ortamda geçer. Ondan sonra da biz onları değil, onlar bizi yakalamaya çalışır" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt