Galatasaray Bursa'da da gol atamadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray Bursa'da da gol atamadı!
G.Saray, Steaua Bükreş maçları öncesi son hazırlık karşılaşmasını Bursaspor ile oynadı... Maçın önemli anları...
BURSASPOR: 0-0 :G.SARAY

Bursaspor'un, sezon açılışı nedeniyle Galatasaray ile yaptığı hazırlık maçı 0-0 sona erdi.

Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda Steaua Bükreş ile karşılaşacak olan Galatasaray hazırlık maçlarındaki beraberlik serisine bir yenisini daha ekledi.

Bursaspor'un sezon açılışı nedeniyle sahaya çıkan Galatasaray kritik maç öncesi son provasında gol bulamadı ve bir kez daha berabere kaldı. Gol yollarında büyük problemler yaşayan G.Saray yurt dışındaki oynadığı 6 hazırlık maçından 4'ünü berabere tamamlamıştı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını 8. dakikada Galatasaray geliştirdi. Sağ kanatta kazanılan serbest atışı kullanan Hasan Şaş, topu Mehmet Topal'ın önüne aktardı. Bu oyuncunun yaklaşık 20 metreden sert şutunda, top direkten döndü.

9. dakikada Galatasaray'ın geliştirdiği atakta Nonda ile paslaşarak ceza alanına giren Ümit Karan'ın vuruşunda, kaleye giden topu Ivankov son anda yumruklayarak uzaklaştırdı.

15. dakikada Bursaspor'un atağında, Yusuf'un pasıyla ceza alanı dışında buluşan Kirita'nın sert şutunda, top yandan az farkla auta çıktı.

24. dakikadaki Leandro'nun ceza alanında sol çaprazdan sert şutunda, arka direkten kaleye giden topu Emre Aşık çizgi üzerinden kafayla çıkardı.

26. dakikada orta alandan aldığı pasla sağ kanattan hareketlenen Veli, çaprazdan topa sert vurdu. Kaleye giden topu Aykut son anda yumruklayarak kornere çeldi.

28. dakikada Bursaspor'da, Adirano'nun düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı kullanan Yusuf, topu Romashchenko'nun önüne aktardı. Bu oyuncunun yerden sert vuruşunda, top kaleci Aykut'ta kaldı.

35. dakikada sol kanattan ceza alanına giren Nonda, topu Hasan Şaş'ın önüne aktardı. Bu oyuncunun yakın mesafeden yerden sert şutunda, Ivankov topa son anda müdahale etti ve meşin yuvarlak kornere çıktı.

41. dakikada Adriano'nun pasıyla sağ kanattan ceza alanına giren Mustafa Sarp'ın aşırtma vuruşunda, top yandan az farkla auta çıktı.

İlk yarı golsüz sona erdi.

Maçın devre arasında stat ışıkları söndürülerek havai fişek ve ışık gösterileri yapıldı.

48. dakikada sol kanattan hareketlenen Arda, topu Ümit Karan'a aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda, top üstten auta çıktı.

64. dakikada Yusuf'un pasıyla sol kanattan ceza alanına giren Gökhan'ın sert şutunda, top üst direğe çarparak auta çıktı.

68. dakikada sağ kanattan kazanılan köşe atışını kullanan Romashchenko, topu kale alanı içine doğru ortaladı. Mustafa Sarp'ın gelişine plase vuruşunda, top üstten autu boyladı ve maç golsüz eşitlikle sona erdi.
 


Dwyane_Wade

Üye
steau bükreş maçı öncesi galatasarayda alarm zilleri çalıyor...
 
arslansem

arslansem

Üye
Benim gönlüm ne Sabri’nin sağbek, ne Mehmet Topal’ın –milli forma ile bir bu mevkii de görev almış olmasına rağmen- stoper ne de Hakan’ın ön libero oynamasını kabul etmiyor. Bugün ortasahanın sağındaki iyi bir Sabri gün gelir Liverpool’un, gün gelir Almanya’nın sol kanadını felç eder, ortanın ortasında oynayan bir Mehmet Topal rakibi hem ofansif hem de defansif anlamda zorlar, Hakan ise rakibin sağ açığını sola kaçacak kadar hayatından bezdirir.Elimizde mevkilerinin en iyileri, ayyıldızlı formanın sahipleri varken hala kendi yarattığımız sebeplerden dolayı bu tip mevkii değişiklerini pek doğru bulmuyorum...
Alıntıdır...Çok doğru bi tesbit...Takımın yine yarısı yoktu fakat pozisyon zenginliği yaratamamak Galatasarayın geçen sene özellikle son 6 haftada 18 puan getiren tempolu coşkulu oyun sisteminin olmaması kötü olmasına eleştiri almasına yol açtı ve açıyor.En iyi tesbitim oyunu yönlendirecek bir oyuncumuz yoktu sanırım.Lincoln e bel bağladık Meira ve Kewell'ı bekliyoruz.Umarım Sami Yen'de istediğimiz sonucu alırız...
 
Nazy

Nazy

Üye
hazırlık maçları bunun için var zaten:)
belkide mevki değişkeliklerini test ediyorlardır
umarım ligde ve avrupada başarılı olurlar
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
hazırlık maçları galatasaray'ın hazır olmadığını gösteriyor...takımın hızlı bir şekilde toparlanması gerekiyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
457
Kingmortall


Üst Alt