Galatasaray bu sezon tek bir şey yapacak... 'Saldıracak'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qurbuz

qurbuz

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray bu sezon tek bir şey yapacak... 'Saldıracak'
"Şampiyon bir takıma geldim, bu nedenle şampiyonluk dışındaki her sonuç, benim adıma başarısızlık olacak. Herkesin aklında bir soru var: Bu takım nasıl oynayacak. Özetle cevap vereyim: Saldıracak."
12.7.2008



Geçtiğimiz sezon Türkiye Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan bir takıma geldim. Şimdi doğal olarak şampiyonluk dışındaki her sonuç benim ve ekibim adına başarısızlık olarak değerlendirilecektir. Yönetimle oturdum, konuştum ve 1 yıllık sözleşme imzaladım. Çünkü şunu çok iyi biliyorum; karşı taraf benden memnun kalırsa, mukavelem kendiliğinden uzayacaktır...

Burası tek kelimeyle harika... Türkiye’ye, Türk insanına ve elbette İstanbul’a hayranım. Üzerimde bir baskı olacağını tahmin edebiliyorum. Galatasaray büyük bir camia ve bu baskının olması da normal. Kısa bir süre geçti, ama Hasan Şaş’tan çok etkilendim. Uzun süre oynamadı, fakat şu anki isteği, arzusu, hırsı ve formu beni mest etti. O benim en büyük kozum olacak.

Son derece kısa bir süre içinde birçok hazırlık maçı oynayacağız. Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turu maçlarına hazırlandığım bir dönem olduğu için, sizin gibi basın mensuplarıyla her idmanda birlikte olamayacağız. Şu anki planlarıma göre, 2 günde bir idmanımızı hem basın hem de taraftara açacağız. Böylece 2 günde bir takımı gözleme şansı tanıyacağız.

Herkes, Galatasaray’ın yeni sezonda hangi taktik ve sistemle sahada olacağını merak ediyor. Elbette her maçın ayrı bir öyküsü ve ayrı bir hazırlığı olacak. Ancak şunu garanti edebilirim ki; benim takımım bu sezon boyunca sürekli tek bir şey yapacak, saldıracak. Taraftarımız, tribüne geldiği her maçtan sonra büyük bir keyifle evinin yolunu tutacak.

Transferde henüz bitirilmiş bir isim yok, ancak çalışmalarımız sürüyor. İhtiyaç duyduğumuz bölgelere istediğimiz futbolcuları getirmek için çabalıyoruz. Kaleci transferini hallettikten sonra bir stoper bir de golcü alacağız. Aslında santrfor olmazsa da sorun değil. Çünkü bu takımda Kewell var, Arda var, Ümit var, Lincoln var, Nonda var.
Hücum gücüm süper yani...

Artık Milli Takım’da oynayan futbolcularımızı bekliyoruz. Nonda’yı gördünüz, yalnız çalışıyor. Bu böyle gidecek. Çünkü EURO 2008’de üst düzey performans gösteren oyuncularımız, şimdi bu seviyenin çok altında gelecek. Bu sorunu aşmak zorundayız. Bu nedenle yeni gelenler, baştan beri bizimle birlikte olanlara yetişmek için ayrı bir program dahilinde çalışacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt