G.Saray'da başka isimlerde sırada!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Saray'da başka isimlerde sırada!
G.Saray'da Misimovic'le başlayan süreç hafta arası yönetimin yapacağı toplantı ile devam edecek... Sırada başka isimlerde var...











Galatasaray'da Misimoviç'in kadrodışı bırakılmasıyla Hagi'nin Manisaspor maçı sonrası verdiği operasyon sinyallerinin ilk adımı atılırken haftaiçi yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından kadrodışı bırakılacak başka isimlerin de olacağı belirtildi. Kayserispor maçı sonrası toplanacak yönetim kurulunda yöneticilerin gerek özel hayatları, gerekse disiplinsiz hareketleriyle tepki toplayan bazı futbolcuların kadrodışı bırakılmasını isteyecekleri ve teknik direktör Hagi'nin de raporu doğrultusunda önemli kararlar alınacağı vurgulandı.
Yönetimin Florya'da Rumen teknik adamla bir toplantı yapacağı ve bu toplantıda futbolcuların tek tek masaya yatırılacağı belirtildi. Yöneticilerin hedef haline gelen bazı oyuncuların kadrodışı bırakılması görüşünü ısrarla savunduğu, ancak bu oyuncularla ilgili kesin sözü yapılacak toplantının ardından teknik direktör Hagi'nin söyleyeceği öğrenildi.
Kadrodışı bırakılması gündemde olan isimlerin yanısıra yeterli verim alınamadığı için devre arasında gönderilmesi düşünülen isimlerin de bu toplantıda büyük ölçüde netlik kazanacağı belirtildi.

Sezon sonu sözleşmesi sona eren ve yola devam edilmesi düşünülmeyen bazı oyunculardan devre arasında kendilerine kulüp bulmalarının istenceği de ifade edildi.
Bu arada Galatasaray'da Kayserispor maçı hazırlıkları da sürerken Mustafa Sarp ve Cana'nın sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek olmaları teknik direktör Hagi'yi orta sahada sıkıntıya soktu. Rumen teknik adamın bu bölgede alternatif isimler üzerinde durduğu belirtilirken, forvette yine Pino'nun görev yapacağı öğrenildi.
Sakatlığı geçen Hakan Balta'nın İnsua'nın yerine görev yapacağı belirtilirken, teknik direktör Hagi'nin son haftalarda savunmada yaptığı hatalarla dikkat çeken Servet'i yedek soyundurmayı düşündüğü bu bölgede Neill'ın yanında Ali Turan'a şans vermeyi planladığı ifade edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt