G.Saray'a Arsenal'den sürpriz davet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray'a Arsenal'den sürpriz davet
Galatasaray dünyanın en önemli turnuvalarından birine özel olarak davet edildi. İşte detaylar...




Galatasaray'ın Drogba ve Sneijder transferlerinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesi Dünya futbolundaki piyasasını fazlasıyla yükseltti.

ARSENAL'DEN DAVET GELDİ

Sarı kırmızılı kulübe dünyanın dörtbir yanından hazırlık kampı teklifleri geliyor. En başta Arsenal Kulübü'nün geleneksel hale gelen Emirates Turnuvası'na davet alan sarı kırmızılılara, birbirinden cazip teklifler geliyor.

Emirates Cup Turnuvası için Arsenal Kulübü, Real Madrid ve Juventus ile birlikte Galatasaray Kulübü'nü de davet etti. Emirates Cup'tan davet alan G.Saray takımı, sadece Arsenal ile değil, 2 dünya devi ile daha 2013-2014 sezonu öncesi İngiltere'de karşı karşıya gelecek.

ÇİN, YUNANİSTAN, İTALYA, ABD'DEN DE TEKLİF VAR

G.Saray'ı önümüzdeki sezon hazırlıkları için Çin, Tayvan, Yunanistan, İtalyan ve Amerikan kulüplerinden resmi davet aldığı öğrenildi. Ancak gelecek sezonun futbol takvimi belirlenmediği için sarı kırmızıllar, turnuva tekliflerine şimdiden yanıt vermekte güçlük çekiyor.

Önümüzdeki sezon takviminin belirlenmesinden sonra G.Saray'ın, teknik direktör Fatih Terim'in belirleyeceği hazırlık programının ardından bir ya da iki turnuvaya katılacağı öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt