G.saray Floryayı Satıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
G.saray Floryayı Satıyor
Galatasaray’da yaşanan büyük borç krizinin aşılması için Florya Tesislerinin'de satışı gündeme geldi.
16 Aralık 2005 09:01
<div align="center"></div>
Galatasaray&#8217;da yaşanan büyük borç krizinin aşılması için gündeme gelen Riva arazisinin satışından sonra vakit kaybetmeden Florya arazisi için kollar sıvanacak. 150 milyon dolar olan borcun en kısa sürede kapatılarak yeni bir yapılanmaya gitmek isteyen yönetim, bu yüksek borcu tamamen kapatmak için Riva ve ardından da Florya arazilerini satışa çıkarmanın planlarını yapıyor. Riva&#8217;nın satışından gelecek paranın kulüp borçlarının tamamını kapatmayacak oluşu Florya arazisinin de satışını gündeme getirdi.

KAZMA OCAK AYINDA

Türkiye&#8217;nin en gözde emlak merkezlerinden biri olan Florya&#8217;nın, yapılacak plan ve projelerle kulübe 100 milyon dolar gelir getirmesi planlanıyor. Bu satış gerçekleşirse Sarı-Kırmızılı ekip B.Çekmece&#8217;de kendilerine tahsis edilecek olan yeni tesislerine taşınacak ve uzun süredir boğuştuğu borç krizinden de kurtulacak. Borçlar yüzünden sıkışan Galatasaray, Riva için Genel Kurul&#8217;dan onay alırsa yeni yılda büyük bir atılım gerçekleştirecek. Ocak ayında Seyrantepe için faaliyete geçecek olan yönetim buraya kazma vurmanın hesaplarını yapıyor.

TOKİ&#8217;YE DEVREDİLECEK

Ali Sami Yen&#8217;in olduğu arazi belediyeye verilecek. Orada bir konferans oteli ve yer altı garajı yapılacak. Buradan Galatasaray&#8217;a her yıl 12 milyon dolar civarında bir pay ödenecek.

Bu planın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&#8217;ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde gerçekleştirildiği biliniyordu. Riva&#8217;daki işleri ise Toplu Konut organizasyonu gerçekleştirecek. 65 milyon dolarlık borç TOKİ&#8217;ye devredilirken, yapılacak 960 adet villanın satışından Sarı-Kırmızılı kulübü düzlüğe çıkartacak para elde edilecek. Bu aşamadan sonra da Florya projesi devreye girecek.

B. ÇEKMECE&#8217;YE TAŞINACAK

Riva, &#8220;G.Saray için son şans&#8221; diyen Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Refik Arkan, &#8220;Gayrimenkul trendini kaçırmamalıyız&#8221; diyerek, G.Saray Kongre üyelerini 24 Aralık&#8217;ta yapılacak olan genel kurulda sağ duyulu olmaya davet etti. Tesislerin B.Çekmece&#8217;ye taşınacağını da sözlerine ekleyen Arkan, &#8220;52 milyon dolar değer biçilen arazi için projenin yapılması halinde 100 milyon doların üzerinde gelir hedeflenebilir&#8221; şeklinde konuştu. Bu satış gerçekleşirse Sarı-Kırmızılı kulüp, B.Çekmece&#8217;de kendilerine tahsis edilecek olan yeni tesislerine taşınacak.
 


depresif

Üye
Bir şey daha öğrendim napolyon kesin galatasaraylıydı.
Yazık ya gelecek hiç te aydınlık görünmüyor galatasaray için
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yok daha neler..
 

Nicolas_Anelka

Üye
böylesine uefa ve super kupa yı kazanan g.sarayın bu halde olmaması lazımdı..
 
Caine

Caine

Üye
bu kadarıda olmaz bence
 
ibonline

ibonline

Üye
bu klubü ne hale koydular yazık yazık...
 

tofy

Üye
yaaa çok üzüldümmm
 

yitik savaşçı

Üye
Borçları bir şekilde kapatsınlar ama bir daha borçlanmasınlar...
 

Nicolas_Anelka

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Dec 17 2005, 12&#58;31 AM) [post=229277]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yaaa çok üzüldümmm
[/b][/quote]

sen galatasarlıplupta üzülüyosyn bizde neden g.sarayı kim bu hale getirdi bunların cevabını öğrenmek istiyoruz...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yok artık
 

delimakina

Üye
fiorentina gibi olmayalımda
 

blackleg

Üye
bunlar bu borçla biraz zor lider olurlar
paraların nereye gittiği biraz meçhul galiba
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
306
jojo_va
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
281
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
292
DiaBLoS


Üst Alt