G.Antep ile Beşiktaş sessiz kapattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
G.Antep ile Beşiktaş sessiz kapattı
Süper Lig'de sezonun son haftasında Gaziantepspor sahasında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı...










Süper Lig'de 3.'lük için Bursaspor'la mücadele eden Gaziantepspor, Beşiktaş karşısında 0-0 berabere kalarak Süper Lig'de 2010-2011 sezonun 4. sırada tamamladı.

Türkiye Kupası zaferiyle Avrupa biletini kapan Kartal'dan sonra Gaziantepspor da ligi 4. sırada bitirerek Avrupa'daki bir başka temsilcimiz oldu.


Gaziantep deplasmanına 12 futbolcusundan yoksun çıkan Kara Kartal'da A2 takımınından 7 oyuncu kadroda yer aldı. Genç kadrosuyla ilk yarıda oyunun hakimiyetini genel olarak rakibine kaptıran Beşiktaş, özellikle Wagner ve Olcan'ın yakaladığı pozisyonlarda kalesinde tehlikeler yaşadı.

İlk yarıdan gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında tempo daha da arttı. Siyah beyazlılar, Ekrem'im süpriz çıkışlarıyla tehlike yaratırken Hilbert de hücuma katkı veren isimlerdendi.
Öte yandan Gaziantepspor'la sezon sonunda yolalrını ayıracak olan Julio Cesar, alkışlar arasında son kez kırmızı siyahlı formayı giydi. G.Antep'te Zurita ve Jorginho da takımdan ayrılacak olan diğer isimler.
Maçın kalan dakikalarından da gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi sona erdi.

Bu sonuçla 54 puana yükselen Beşiktaş, Süper Lig'de 2010-2011 sezonunu 5. sırada tamamladı. Gaziantepspor ise 59 puanla 4. sırada yer aldı ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı.
 
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
ligi 5.sırada kapattık kötü kapattık sayılmaz en azından türkiye kupasını alarak avrupa biletini kaptık bu sezon güzel denilebilecek bi performans sergilediğimizi düşünüyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt