^Futbolcularım Kazanmayı Öğrendi^..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Futbolcularım Kazanmayı Öğrendi^..
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Şili'nin zaman zaman daha iyi oynadığını ancak futbolcuların artık kazanmayı öğrendiğini söyledi.




Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim futbolcularının kazanmayı öğrendiğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2010 Dünya Kupası eleme karşılaşmaları öncesi yaptığı hazırlık maçında Şili'yi 1-0 yendiği maç sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Terim, ''İlk hazırlık maçımız, aynı zamanda son hazırlık maçımız. 15 gün sonra Dünya Kupası elemelerine Ermenistan maçıyla başlayacağız'' dedi.

Hazırlık maçı da olsa kazanmanın önemli olduğunu vurgulayan Terim, ''Futbolcularım kazanmayı öğrendi. Zaman zaman Şili takımı bizden daha hazır gözüktü. Onların da pozisyonu var. Ama kazanmasını bilmek çok önemli. Bundan dolayı mutluyum. Bu çok önemliydi'' diye konuştu.

Sakat oyuncu sayısının hayli fazla olduğunu kaydeden Fatih Terim, ''İki türlü sakatımız var. Biri ciddi, diğerleri ise bugün oynatırsak, ileride risk yaratacak sakatlıklar. Çıkardığımız bazı oyuncular hafta sonu oynayabilirler. Kulüplerimizin hem ligini, hem de Avrupa Kupası maçlarını düşünerek, risk taşıyan bazı oyuncuları da kulüplerine gönderdik'' dedi.

Özellikle gençleri çok beğendiğini ifade eden Terim, ''İstekleri, arzuları, oyuna katkıları ve her göreve hazır olmaları bizim için çok sevindirici. Türk Milli Takımı kazandıkça daha iyi oynayacaktır. Diğer arkadaşlarımız geldikçe, takım bütünlüğünü sağladıkça daha da güzel şeyler olacaktır. Kazandığımız için çocukları tebrik ediyorum. Kolay değil sezon başı. Çok sakat var, hazırlıklar var, sık sık maçlar var. Bunlara rağmen konsantreleri kazanma adınaydı'' diye konuştu.

Şili teknik direktörü Marcelo Bielsa ise maç sonrası yaptığı konuşmada, zor bir maç olduğunu belirterek, ''Her iki takımda güçlüydü. Zaman zaman da bu güçler sahaya yansıdı. Türk Milli Takımını kutluyorum'' dedi.

Bielsa, Fenerbahçeli futbolcu Maldonado'nun bu maçta da yedek kalması ile ilgili bir soru üzerine ise ''Maldonado tam olarak hazır değildi. Son 3 aydır 1 maç oynayabildi. Bu nedenle kendisini çok hazır görmediğim için şans vermedim. Ama bu takım için çok değerli bir oyuncu'' diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt