Futbolcular paraya aç mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Futbolcular paraya aç mı?
Futbolda isim yapmış birçok isim yaşamlarını Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan gibi futbola aç ülkelerde sürdürüyorlar. Bu futbolcuların dünyanın diğer ucundaki ülkelere gitmelerindeki tek sebep önlerinle çuvalla yığılan paralar. Petrol zenginleri parayı bastırıyorlar ve getiriyorlar istediklerini. Peki futbolcular bu kadar da mı paranın peşindeler? Geride bıraktıkları eşlerini, çocuklarını, alışmış oldukları ortamı ve yaşamlarını hiç mi düşünmüyorlar? Onları anlamak gerçekten zor. Paranın kokusu, tomarla yeşiller güzel geliyor futbolculara. Ama bir yere kadar tabii ki. Dünya futbolunda isim yapmış ünlü defans oyuncusu Marcel Desailly ailesini özlediğinden Fransa'ya dönme kararı aldı. Gidemiyordu oraya, uzak geliyordu. O zaman niye seçti Desailly Katar'ı? Zamanında Milan'da Chelsea'de oynayan bu futbolcu bu yıla gelene kadar eminim ki hem hayatı boyunca geçinecek hem de sülalesine kadar yetecek para kazanamadı mı? Tabii ki kazandı. Bu arada kutlamak gerek petrol zenginlerini. Arap yarımadasını yıldızlarla doldurdular, futbola, yıldıza aç halklarını sevindirdiler. Sadece Desailly değil... Birçok yıldız var bu bölgede futbol oynayan. Japonya'yı da unutmamak gerek aslında... Zaman zaman ekranlara geliyorlar, gazete sütunlarında tek satırlık da olsa yerlerini alıyorlar. Siz söyleyin 10 ay ben söyleyeyim 20 ayda bir. Peki kimler var bu para hırsına kapılanlar arasında...


Senegal milli takımıyla ününe ün katan Fransız teknik Adam Bruno Metsu (Al Gharafa)

Metsu'nun öğrencilerinden biri olan ve Katar'dan ayrılmak istediğini açıklayan eski Milanlı Marcel Desailly (Al Gharafa)

Bir dönem Galatasaray'da oynayan ve taraftarların belki de hatırlamak istemedikleri, Ajax'ın dünya futboluna sunduğu en önemli yıldızlardan biri olan Frank de Boer ( Al Rayyan)

Birçok Avrupa kulübünün listesinde bulunan, Türk basınında da adından sıkça söz ettiren eski İnter ve Monacolu Mohammed Kallon... (Al İttihad)

Kallon'un takım arkadaşı ve zamanında hem Kamerun milli takımında hem de Lyon, Middlesbrough gibi kulüp takımları bazında önemli başarılar kazanmış olan Joseph Desire Job... ( Al İttihad)

Bu iki futbolcunun başındaki teknik adam ise Romanya'nın efsanevi ismi Anghel Iordanescu. Romanya milli takımını da çalıştıran Iordanescu Al İttihad'ın başında...

Sonny Anderson... Kariyerine birçok gol krallığı var. Servette, Barcelona, Lyon'da yakalanmış inanılmaz bir kariyer. O da para hırsına yakalananlardan. ( Al Rayyan)

Paris Saint Germain'in Şampiyonlar Ligi'ni kasıp kavurduğu yıllardaki kadrosunun en önemli isimlerinden Ali Benarbia ( Al Rayyan)

Futbol piyasasında ünlü olan isimlerinden biri Youssef Chippo. Bir dönem Porto'da oynamıştı. (Al Sadd)


Ve futbolun Evliya Çelebisi... Yugoslav futbolunun efsane ismi. Bora Milutinoviç. Onu ayrı tutabiliriz. Çünkü onunki para hırsı değil. Futbol aşkı... (Al Sadd)

Siz ne dersiniz? Paraya aç oldukları konusunda yanılıyor muyum?

***Superspor.com/Ahmet Sivasli***

Sporcularin en az %80i para manyagi bence
son olarak Cristiano Ronaldo'nun
Dinamo Moskova'ya gidecegini okumustum..Cok yanlis yapar..
Moskovanin basindada Abramovich gibi bi adam var..
 


muraoyak

Üye
bi tek galatasaraylılar alamıyo paralarını :lol2: :lol2:
 

sambadisakkarit

Üye
Bu fotbolcuların çoğu futbolu bırakma zamanı gelmiş futbolcular.

Kişi öyle ya da böyle avrupada bir kariyer yapmış zaten. Ya futbolu bırakacak ya da düşük düzeyde bir takımda oynayacak. Böyle yüksek bir teklif önerilince elbette değerlendirecekler.

Mesela Arif Erdem'e de böyle teklifler vardı sezon başında. Acaba Arif Erdem hayatı boyunca tek sezonda milyon dolar kazandı mı hiç?
 
cllgr

cllgr

Üye
insanoğlu doyumsuzdur,tabi böyle güzel teklif gelince reddedemiyor.futbol hayatı kısadır,onun için akarken doldurmak istiyorlar.bide futbol hayatlarının sonuna gelmiş futbolcular,hem iyi para kazanıyorlar,hemde egolarını tatmin.unutulmamak alkışlanmak,takdir edilmek,gündemde kalmak gibi bi süre etken var
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok haklısın ama o yaşta o parayı kime teklif etseler gider.. ;)
 

miguel_alvarez

Üye
BENCE DÜNYADAKİ FUTBOLCULARIN YÜZDE 90 PARAYA AÇ MESALA FİGONUNU BARCELONADAYKEN REAL MADRİDE GİTMESİ BALİÇİN FENERDEN CİMBOMA.BUNUN GİBİ DAHA ÇOK OLAY VAR BÖYLE
 

levelman92

Üye
haklısın ;;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt