FujiFilm X-A2 Modeli İle Özçekimler Artık Daha Kolay

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
FujiFilm X-A2 Modeli İle Özçekimler Artık Daha Kolay
Fotoğraf makineleri Mobil cihazlar ile unutulmuş olarak bilinse de fotoğraf tutkunlarının halen tercihleri arasında yer alıyor.

Fujifilm, fotoğraf makineleri kapsamında başarısını ve kalitesini kanıtlamış firmalar arasında yer almaya devam ediyor.

Fujifilm X-A2 modeli ile bir çok yeniliği beraberinde getiriyor. Fotoğrafçılık alanına yeni bir soluk getiren “Selfie” yani özçekim modu bir çok cihazda ön kamera kalitesini artırmasına neden olmuştu. Ancak temel amacı fotoğraf çekimi olan dijital fotoğraf makineleri için bu durum farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor.



İşte tam bu bağlamda Fujifilm X-A2 modeliileözçekim gerçekleştirmek döner ekranı sayesinde harika daha da basite indirgenmiş durumda. Fujifilm X-A2 modeli Beyaz, Kahverengi veGümüş olarak üç ana temel renk seçeneği ile tasarlanmış. Yaklaşık 180 derece dönebilen 3 inç’lik ekranı sayesinde kontrol daha stabil hale getirilmiş.

Fujifilm X-A2 AF mod, Otomatik makro, Çoklu hedef gibi çekim modlarını ise başarı ile yerine getirdiği belirtiliyor. 16.3 megapiksel APS-C sensörlü Fujifilm X-A2 16-50 f/3.5-5.6 lens ile gelen model için 550 $, 50-230mm lens ile gelen model içinde 699 $ ile önümüzdeki ay satışa çıkacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt