Arkadaşlar acaba telefonun dosyalarını FTP server açıp paylaşabileceğim Java uygulaması varmıdır
XXXturi01 Üye Konu Sahibi FTP server açabileceğim Java uygulaması varmıdır Arkadaşlar acaba telefonun dosyalarını FTP server açıp paylaşabileceğim Java uygulaması varmıdır
XXXturi01 Üye Konu Sahibi MAERKEK' Alıntı: File Commander gibi dosya yönetici uygulamaları var Genişletmek için tıkla ... Bulamadım onu ve o FTP serveri aciyormu
MAERKEK' Alıntı: File Commander gibi dosya yönetici uygulamaları var Genişletmek için tıkla ... Bulamadım onu ve o FTP serveri aciyormu
MAERKEK Moderator XXXturi01' Alıntı: Bulamadım onu ve o FTP serveri aciyormu Genişletmek için tıkla ... Açsa da en fazla foto gönderirsin . Başka bir iş yapamaz.
XXXturi01' Alıntı: Bulamadım onu ve o FTP serveri aciyormu Genişletmek için tıkla ... Açsa da en fazla foto gönderirsin . Başka bir iş yapamaz.
XXXturi01 Üye Konu Sahibi MAERKEK' Alıntı: Açsa da en fazla foto gönderirsin . Başka bir iş yapamaz. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler link varmı bulamadim
MAERKEK' Alıntı: Açsa da en fazla foto gönderirsin . Başka bir iş yapamaz. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler link varmı bulamadim