front page

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
front page
arkadaşlar microsoft frontpagede yaptığım bir siteyi internette ücretsiz nasıl yayınlarım yapmam gerekenleri adım adım anlatırmısınız? teşekkürler.
 


CooL'n'Quiet

Üye
Sitenizle ilgili son denetlemeleri de yaptıktan sonra sitenizi yayınlayabilirsiniz. Bunun için File mönüsünden Publish (Yayımla) seçeneğini tıklayın. Açılan pencerede web sunucusunun size tahsis ettiği adresi girin. Front Page bu adrese bağlanarak , sunucunun Front Page Server Extensions uyumlu olup olmadığı kontrol edilecektir. Eğer sunucu(server) bu özelliği taşıyorsa, yayımlama işlemi için sizden Name(isim) ve Password(şifre) bilgilerini girmenizi isteyecektir. Belirtilen isim ve şifreyi, web alanını kiraladığınız sunucudan almanız gerekiyor. Girdiğiniz bu sunucu bilgilerinden sonra, sitenizin yayınlandığı pencere vasıtasıyla görsel bir şekilde izleyebilirsiniz. Eğer sunucu Front Page Server Extensions uyumlu değilse, Front Page hata mesajı verecek ve sitenin yayımlanması için FTP(File Transfer Protocol-dosya aktarım protokolü)' yi kullanmanızı önerecektir. Bu mesaj ile karşılaşırsanız, sunucunuza ait FTP adresini kullanarak sitenizi yayımlayabilirisiniz.
Bu adımlar;
Bu pencerede yer alan Publish(Yayımla) düğmesini tıklayarak yayımlama işlemini başlatabilirsiniz. Front Page bu adresin doğru olup olmadığını kontrol ettikten sonra, bu alan içerisine dosyaları göndermek için isim ve parola isteyecektir.


şekilde görüldüğü gibi belirttiğiniz adres alanı için yetkili olup olmadığınız , girdiğiniz isim ve parola yardımı ile anlaşılacaktır. Bu şekilde Front Page belirttiğiniz güvenlik bilgilerini kontrol edecektir. Eğer bu bilgiler doğruysa yayımlama işlemi başlayacaktır.

Sunucuya gönderilen dosyalara ait bilgiler, açılan yeni pencerede gösterilecektir. Bu pencerede, o an için hangi dosyanın gönderildiğini ve gönderilen toplam miktarı grafiksel olarak izleyebilirsiniz.
Front Page'in önemli özelliklerinden birisi de, yayımlanan site üzerinde daha sonra güncellme gerçekleştirildiğinizde, internet alanında yer alan dosyalar ile diskinizde yer alan yayımlanacak dosyaları tek tek kontrol etmesi ve sadece değişen içeriğe sahip yada yeni dosyaları transfer etmesidir. Bu özellik ile site güncelleştirilirken gerçekten size büyük zaman kazandırılacaktır. Bunun için siteyi bir sonraki yayımlama esnasında, Publish penceresinden Options(seçenekler) düğmesini tıklayın. Ve açılan bölümde Publish Changed Page Only seçeneğini işaetleyin.
Eğer web sunucunuz yoksa , WWP's düğmesini tıklayarak , Microsoft' un verdiği web hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Siteniz güvenlik bilgileri içeriyorsa, Secure connection required seçeneğine ait imi tıklayarak, sunucunuzun güvenlik hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
 

CooL'n'Quiet

Üye
bişey deil .)
 
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
SysteMechaniC' Alıntı:
iyi ama benim sorum zaten bu ücretsiz server adresini nerden bulabilrim örn varmı ? ( ayrıca teşekkürler)
 

CooL'n'Quiet

Üye
ücretsiz server derken host tarzımı bu senin nasıl bişi istediine bağlı php desteklimi asp desteklimi onu bi de hele :)
 
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
SysteMechaniC' Alıntı:
ücretsiz server derken host tarzımı bu senin nasıl bişi istediine bağlı php desteklimi asp desteklimi onu bi de hele :)
ayıp oluyo komik bişeymi var cevap falan yazma rica ederim
 

CooL'n'Quiet

Üye
ya yok hoca o smiley abartı olmuş öle yarılıyo falan aslında (: tarzı bişiy olcaktı (:
tabiki yok komik bişi.şeyi sorcaktım ne tür bişiy arıyosun?hostmu arıyosun?arıyosan ne taraz aspmi phpmi? ona göre yardımcı olalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt