Free My Apps Ile Ücretsiz Itunes Gift Card'ı Alın

Sponsorlu Bağlantılar

koc61

Üye
    Konu Sahibi
Free My Apps Ile Ücretsiz Itunes Gift Card'ı Alın
20.03.2016: FreeMyApps güncel durumdadır. Aşağıdaki anlatım ile ücretsiz gift kazanabilirsiniz.

Aslında forumda bir konu daha açmıştım, konun yetersizliği ve işlevsizliği yüzünden daha detaylı ve iyi bir konu açmak istedim.



Aşağıda anlattığım sistem, iOS cihazları üzerinden anlatılmıştır, lakin Andorid'de de benzer bir şekilde kullanılıp Google Play Gift Card'ları alabilirsiniz.



Ülkemize iTunes Hediye Kart’larının gelmesiyle her ne kadar iTunes hesabımıza para yükleyip, App Store üzerinden alışveriş yapabilsek de, alacağımız uygulamaların sayısı bir fazla olunca küçümsenmeyecek ücretler çıkabiliyor karşımıza. Şimdi anlatacağım Free My Apps ile ücretsiz iTunes Gift Card kazanabilirsiniz. Tabii hiçbir şeyin karşılıksız olmadığı bu dünyada, bununda karşılıksız olmaması beklenemez. Fakat Free My Apps’de bizim herhangibi bir kaybımız olmuyor çünkü tek yapmamız geren Free My Apps ‘nin belirlediği uygulamaları indirmek. Her indirdiğimiz uygulama için belli bir oranda kredi kazanabiliyoruz. Kazandığımız kredileri yalnızca iTunes Gift Card değil birçok şeye döndürebiliyoruz. Şimdi size Free My Apps’i nasıl kullanacağımızı anlatmak istiyorum.





İlk öncelikle bu linkten Free My Apps’ye giriyoruz: (Linki el ile cihazınıza yazabilin diye daha kısa olması için Google Short Url ile kısalttım.Kendi referans linkimi de içerir.)





Verdiğim linke cihazınız üzerinden girdiğinizde aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza gelecektir. Burada tek yapmanız gereken “Get Started!” e girip ardından çıkan kısmı onaylamak.





Bir önceki kısmı onayladıktan sonra sizi Profil Yükle adlı bir kısma yönlendirecektir. Burada uygulamaları indirip indirmediğinizi anlamak için bir yükleme. Bunu yükle deyip onaylayın. Bazı kullanıcılarda şifre sorabilir, bu şifre ise cihanınız eğer tuş kilidinde kullandığınız şifredir. Bazıları “Bunu yüklüyoruz cihazımıza bir şey olmasın?” gibi sorular sorabilir. Yüzde yüz haklıdır fakat herhangi bir zararlı bir şey olmadığını yine bu ekrana geldiğinizdeki “Doğrulandı” ifadesinden görebilirsiniz. Zaten herkesin bildiği gibi Apple bu konularda çok hassas bir şirkettir. Cihazımıza veya bize bir zarar verecek şeyleri kesinlikle onaylamaz.






Profil yükleme işleminden sonra tek yapacağınız. Kredi veren uygulamaları indirmek. Bunlardan birine girdiğinizde sizi App Store sayfasına yönlendirecektir. Buradan uygulamayı indirip, girin. İçinde 1 dakika geçirin. Sonra çıkıp, Safari ’den kredinizin gelip gelmediğine bakın. Muhtemelen gelmiştir. Gelmişse uygulamayı kaldırabilirsiniz. Bu sayede kredilerinizi biriktirin. Biraz uzun sürebilir. Bu konuda sabırlı olun. Sonuçta elde ettiğiniz şey bütçenize olumlu bir katkı sağlayacaktır. Kredilerinizi topladıktan sonra “Gifts” kısmından istediğininiz servisin kredisini alabilirsiniz. iTunes Store başta olmak üzere.





iTunes Store'nin yanında;


Amazon

Skype

Spotify

XBox Live

Facebook

GameStop


gibi popüler servislerden de kredilerinizle gift kart alabilirsiniz.



Dip Not: Gift kartları kullanmak için Amerika Store’ den açılmış bir hesaba ihtiyacınız var. Burada dilerseniz olan hesabınızı Amerika’ya döndürüp kazandığınız paraları kazandıktan sonra tekrar Türkiye’ye döndürebilirsiniz. Veya bununla hiç uğraşmayıp yeni bir Amerika hesabı açabilirsiniz kendinize.
 
Son düzenleme:


Üst Alt