Free-İSMS Rehber Hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Free-İSMS Rehber Hakkında.
Merhaba ArkadaşLar. Free-İSMS UyguLamasında Sadece TeLefon Hafızasındaki KartzivitLeri qöRüyor. TeLefonda Abimin NumaraLarı kayıtLı oLduqundan Ben Kart Hafızasındaki NumaraLarı kuLLanıyorum. Ama Mesaj qeLince Free-İSMS ' de Sadece Numara Gözüküyor.Nedeni İse Kartta kayırLı oLması. Şimdi Benim Sorum Free-İSMS nin Karttaki KartzivitLeri okuması İçin Ne YapabiLirim ? Veya Sadece KarttakiLeri nasıL SecebiLirim ?

• Beğen
Tepkiler: hasan.47

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu biLen ArkadaşLar ? :/

sarı bordo

Üye
benim bildiğim rehbere girip ayarlardan gösterilecek rehberi seçiyorsun ordanda simi seçersin olur telefon abine lazim oluncada yine aynı yerden telefon hafızana alırsın

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim rehbere girip ayarlardan gösterilecek rehberi seçiyorsun ordanda simi seçersin olur telefon abine lazim oluncada yine aynı yerden telefon hafızana alırsın

Cevabınız İçin Çok TşkLer, Ama Siz Beni YanLış AnLadınız. Ben TeLefon İçin DeqiL , Free-İSMS UyguLaması İçin SöyLüyorum..

sarı bordo

Üye
doğru yanlış anlamışım bu konuyu s60v5 genel e yaz istersen orası kalabalık bi çözüm bulunur bence

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Tmm Öneri İçin TşkLer, Açardım Çoktan Ama Konu KirLiLiği oLmaSın Diye Açmamıştım. Şimdi Açıyorum..

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

Güncel.

evci1

Üye
rehberini telefon hafızasına kopyala free sms de gözükecektir ben öyle yapım çünkü

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
rehberini telefon hafızasına kopyala free sms de gözükecektir ben öyle yapım çünkü

Benim İstediğim O DeqiL, Sadece KarttakiLeri NasıL Okutacam UyguLmaya . TeLefon Hafızasına EL Sürmek İstemiyorum.

BelfuKöse

Üye
Benim telefon hafızasında numaralım ama uygulamada isim çıkmıyor.Mesaj atanın numarası çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt