Fransada Doğdu, Beşiktaşlı Oldu.. Pascal Nouma İstanbulda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Fransada Doğdu, Beşiktaşlı Oldu.. Pascal Nouma İstanbulda
Fransa'dan İstanbul'a gelen Pascal Nouma, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a dönebileceğini söyledi.
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, İstanbul'a geldi.
Beşiktaş'ta eski takım arkadaşı Bayram Bektaş'ın mağaza açılışına katılmak üzere İstanbul'a gelen Nouma, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a dönebileceğini söyledi.
<div align="center"></div>
Pascal Nouma, havaalanında sempatik tavırları ile dikkat çekerken, İstanbul&#39;a, eski takım arkadaşı Bayram için geldiğini belirtti. Türkiye&#39;de bulunma nedeninin Beşiktaş olmadığını vurgulayan Pascal Nouma, "Oyun oynamayı bırakalım. 3 yıldır &#39;Pascal gelecek, Pascal, Beşiktaş&#39;a dönmek istiyor&#39; diyorlar. Birşey olacaksa söylesinler. Pascal, gelsin ya da gelmesin. Bir şeyi bilsinler ki, Pascal zaten gelmek istiyor. Beni isteseydiler, çok önceden Beşiktaş&#39;a dönerdim" dedi.

Nouma, Beşiktaş&#39;ın Fransız Teknik Direktörü Jean Tigana hakkında ise "Türkiye&#39;ye hoşgelmiş" yorumunda bulundu.
Beşiktaş taraftarının kendisinde ayrı bir yeri bulunduğunu belirten Nouma, "Beşiktaş taraftarını her zaman sevdim ve sevmeye devam edeceğim. Onlar benim yaşam kaynağım. Onlar her zaman benim kalbimde" diye konuştu.

Yıldız futbolcu, Beşiktaş taraftarının hala kendisini unutamadığı yönündeki soruya ise, "Ben, hayatımın her dakikasında onları düşünüyorum. Onların da beni düşünmesi normal" diye konuştu.


28 Kasım 2005 - 09:44
 


..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Gerçekten bu beşiktaş aşkı mıdır ? yoksa arkasında bazı menfaatler de varmı ? Bence çok akıllı bi futbolcu Hani "Tribünlere Oynama" denir ya işte Pascal Tribünlere oynuyo. Taraftarın gönlünü kazanınca kimse ona niye koşmuyorsun niye gol atmıyorsun da demiyo ... Tam bi ShowMan
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
pascalin yas kac oldu acaba?
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
32 diye biliyorum ama yanlışta olabilir..
 

slayer

Üye
ben bu herifi seviyom valla.... Her takıma lazım bi şaklaban...
 

ekucuk

Üye
Abi Pascal geri gelsin iyi iş yapar Beşiktaş&#39;ta kapalı için bulunmaz bir amigo olur.
 
Caine

Caine

Üye
bu adam oyununu ciddiye alsaydı şimdi dünya çapında büyük bir futbolcuydu. çok hızlı teknik azimli sağlam adamdı. şimdi kendi pilini kendi bitirdiğinden dolayı geriye gelip şarj etmek istiyor ama yönetimin bu adamı alacağını sanmiyorum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
417
scarface006
haltie
Cevap
4
Görüntüleme
683
CryDaqqeR
Tuba.Erva
Cevap
7
Görüntüleme
616
Tuba.Erva


Üst Alt