• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Fotball Manager 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Fotball Manager 2011
Dünya üzerindeki en iyi menejerlik oyunu olan FM oyun hayranları ile 5 Kasımda piyasadaki yerini alacak.



Muhtemelen ülkemizde en çok takipçisi olan FM serisi oldukça iddaalı bir biçimde karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.Sports Interactive her yıl daha fazla deneyim ile daha iyi bir iş ortaya çıkartıyor.Uzun yıllar boyunca takip edilen ve deliler gibi oynanılan serinin yeni oyunu hakkında bilgiler verelim.
Oyunda büyük bir değişiklik bulunmazsa Türkçe dil desteği bulunmamakta.Lisanlar konusundada aynı durum mevcut.Lisanlı olan ülkeler ise : ABD, Avusturya, Danimarka, Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya, Malezya, Kuzey İrlanda, Norveç, Romanya, İskoçya, Güney Kore, İspanya ve Galler.
Galler ligi bulunmakta fakat İngiltere ve Türkiye ligi bulunmamaktadır.Oyunu giriş esnasında karşınıza çıkacak olan menü sizlerin oldukça tanıdık olduğu ve kaliteli bir menü sunuluyor.Kendinize uygun olarak profil oluşturabiliyor ve ayarlarınızı yapabilmektesiniz.Profil ekranında iki yeni yenilik bulunmaktadır bunlar Twitter ve Youtube ; oyun içerisindeki başarılarınızı Twitter'dan yazılı olarak takipçilerinize gönderebilmektesiniz.Kaydettiğiniz anlarıda Youtube üzerinden yayabilme imkanına erişebiliyorsunuz.



Transferlerinizin daha kolay gelişeceği FM serisinde eski serilerdekinden ziyade clüblere teklif götürüp beklemiyor futbolcuların manager'leri ile muhattap içerisinde olmaktasınız.
Yeni traning seçenekşeri sayesinde yardımcı antrenörün işlerin daha fazla karışabilmektesiniz.
Maç istatistiklerinin olduğu ekran artık daha detaylı ve bu size bir sonraki maçlar için eksiklerinizi görüp gidermede büyük avantaj sağlıyor.
Genel anlamda Footbal Manager 2011′e baktığımızda bir çok yeni özelliği sayesinde yine sizi ekran başına çivileyecek gibi görünüyor. Serinin müdavimleri tabiki oyunu kaçırmayacaktır ama Türkçe dil desteği ve lisanslarda çeşitlilik daha fazla olursa yeni oyuncuları da kendine çekebilir FM2011.
 
  • Beğen
Tepkiler: eeekkkooo, mesut9494, bonari16 ve 1 kişi daha


sekinardi

sekinardi

Üye
vayy be :):)
 
Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
2010 un bağımlısıydım :)
 

huseyindemirkan

Üye
çok süper bi oyun ben oynuyorum herkese tavsiye ederim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt