Forvette Lincoln - Nonda İkilisi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Forvette Lincoln - Nonda İkilisi..
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Ali Sami Yen Stadı'nda Steaua Bükreş'i konuk edecek olan Galatasaray'da, forvet hattında Lincoln - Nonda ikilisi görev yapacak. Teknik direktör Skibbe, kalede ve sağ bekte oynatacağı futbolcuya karar veremedi.



Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Steaua Bükreş ile oynayacakları kritik maç öncesi yaşanan forvet krizini Brezilyalı yıldızı Lincoln ile çözmeye karar verdi.

Sarı-kırmızılı takımı 4-4-1-1 düzeni ile sahaya çıkaracak alman teknik adamın, sakatlığı tamamen düzelen ve oynamak isteyen Lincoln'ü, Nonda'nın hemen arkasında ikinci forvet olarak sahaya süreceği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı takımın ilk 11'i yavaş yavaş şekillenmeye başlarken teknik direktör Skibbe'nin kalede ve sağ bekte kime görev vereceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Aykut ve İtalyan kaleci De Santcis'i antrenmanlarda değiştirerek oynatan alman teknik adamın, sağ bekte ise Sabri ile Barış Özbek arasında kararsız kaldığı belirtiliyor.

Skibbe'nin sahaya sürmeyi planladığı ilk 11'de, savunmada Hakan Balta, Servet, Meira, orta sahada Hasan Şaş, Arda, Mehmet Topal ve Ayhan, forvette ise Lincoln ve Nonda bulunuyor.
 
arslansem

arslansem

Üye
Geçen yıl Lincoln bizi çok üzdü.Ama son maçlarda oldukça iyi performans sergiledi.Umarım emek harcar katkı sağlar...Haydi be Lincoln:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt