Forvette Gökhan-Güiza'yı denedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Forvette Gökhan-Güiza'yı denedi
Forvette Gökhan-Güiza'yı denedi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında 11 Şubat Perşembe günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Turkcell Süper Lig'deki Diyarbakırspor maçının ardından dünü izinli geçiren yapan sarı-lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde kupa maçı için ilk çalışmasını bugün yaptı. Teknik direktör Christoph Daum, antrenman öncesinde saha içinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda, Diyarbakırspor karşısında ortaya koyulan mücadeleden memnun kaldığını, bundan sonraki maçlarda da aynı mücadeleyi beklediğini söyledi.Alman teknik adam, futbolcularından, Bursaspor karşısında ilk maçı 3-0 kazanarak tur için önemli bir avantaj yakalamalarına rağmen rövanşta kontrolü ellerinden bırakmamalarını istedi. Daum'un, antrenmanın başında bir süre kulüp doktoruyla görüştüğü gözlendi.
-FARKLI BİR KADRO DENEDİ-

FB TV'ye yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında kadroda bazı değişiklikler yapmayı planladığını açıklayan Daum, antrenmanda farklı bir kadro kurgusu denedi.
Dirseğinde sorun olan kaleci Volkan Demirel'in takımdan ayrı çalışmalar yaptığı antrenmanda Daum, savunmada Bekir, Önder, Bilica ve Andre Santos, orta alanda Ali, Deniz, Selçuk ve Vederson, forvette de Gökhan Ünal ve Güiza'ya görev verdi. Kalede ise Volkan Babacan'ın görev alması bekleniyor.
Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Lugano ve Özer'in yanı sıra ayak topuğundaki sakatlığı nedeniyle iğne yapılan Cristian, tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadı. Antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta sağ ayağına darbe alan Semih de çalışmayı tamamlayamadı.
-BURSA YOLCULUĞU YARIN-
Fenerbahçe, deplasmanda yapacağı Bursaspor maçı için yarın öğleden sonra Bursa'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde sabah basına kapalı yapacakları antrenmanın ardından, Pendik'ten feribotla Yalova'ya, buradan da kara yoluyla Bursa'ya geçecek.


09.02.2010
Kaynak : AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt