Duyuru Forum Ana Sayfa Görünümünde Yaşanan Genel Değişiklik

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Forum Ana Sayfa Görünümünde Yaşanan Genel Değişiklik
Merhaba Maxicep üyeleri;

Forumun çok daha kullanışlı bir yapıya kavuşması, karışık yapısından çıkması ve aktifliğin artması yönünden yaptığımız değişikliklerin bir kaçından sizlere belirtmek isterim. Yaklaşık 1 aylık süre zarfında gerçekleştirdiğimiz değişikliklerde ilk olarak görevimize üst konu yapılandırmamızı değişerek başladık. Gereksiz üst konuları kaldırarak, bunların yerine güncel ve daha aktif olabileceğini düşündüğümüz düzgün konuları sabitledik.

Daha sonra çalışmamızı dosya kategorilerinde indeks konularımız ile devam ettirdik. Bu indeks konularımız sayesinde forumda hem çok kolay bir şekilde aramış olduğunuz konuyu bulmanızı, hem uygulamaların en güncel sürümlerini hem de çalışabilir linkli olanları paylaştık.

Daha sonraki çalışmamız ise bugün forumumuzun genel görünümünde yani kategorilerde gerçekleşti. Spor Gündemi bölümünde gerçekleştirdiğimiz yenilik ile birlikte Basketbol ve Motor Sporları bölümünü kaldırıp buradaki konuları Diğer Sporlar bölümüne entegre ettik. Yine bu bölümde de gereksiz olarak gördüğümüz Futbol Anketleri bölümünü kaldırıp, konuları gerekli bölümlere taşıdık.

Yemek Tarifleri ile İçecek Tarifleri bölümünü tek bir başlık altında toplayarak ‘‘Yemek ve İçecek Tarifleri’’ kategorisinde birleştirdik.

Maxi Kadın kategorisini kompile taşıyarak genel bir forum olması yerine Konu Dışı bölümü altına kategori olarak ekledik. Biyografi bölümümüzü, Maxi Sözlük bölümünün alt kategorisi olarak konumlandırdık. Üyelerimizin çeşitli kutlamalar yaptığı Maxi Kutlamalar bölümünü de Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları'nda alt kategori yaptık.

Kitap Özetleri kategorisini olması gerektiği gibi Sinema-Kitap-Şiir bölümünün altına konumlandırırken, Erkek Moda ile İş Hayatı ve Geliştirme bölümünün aktif olmadığını değerlendirerek bu kategorileri kaldırdık. Burada bulanan konuları Konu dışı bölümüne taşıdık.

En kapsamlı değişikliği sizlere çok daha iyi bir hizmet vermek adına ve forumun daha hoş bir görünüme kavuşması için Bilgisayar Oyun ve Yazılım - Web Tasarım bölümünde gerçekleştirdik. Buradaki kategorilerin hepsini elde geçirerek, gereksiz gördüğümüz konuları ilk etapta temizledik. PC Donanım formunu bu kategori altına entegre ederken, PC Yazılım’ı da bu kategori altına forum olarak ekledik.

İşletim Sistemleri, İnternet Tarayıcıları ve Arama Motorları başlıkları altında forumları toplayarak oradaki karmaşık görüntüye son verdik ve çok daha derli toplu görülmesini sağladık. Son olarak ise MSN Messenger bölümünü kapatarak bunları SKYPE kategorisinin altına taşıdık ve konuların başına bir tag ekledik.
Umarım gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan memnun kalacak ve eksiklerimizi bize bu konu altında, şikayet yöntemiyle yada özel mesaj ile bildireceksinizdir.

Kısa süre içerisinde yeni sürprizler, gelişmeler ve düzenlemeler ile karşınızda olacağımızı bilin isterim.

Mutlu, güzel ve iyi forumlar dilerim.:pc:
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS, atakanokur, asigsasi ve 4 diğerleri


Marco Laren

Marco Laren

Üye
Cok guzel ve hos olmus
 
cihanata_1

cihanata_1

Üye
çok iyi omuş elinize saglık :tşk:
 
mürteza16

mürteza16

Üye
Yeni özellik eklemek yerine genel bi'biçimde forumu elden geçirmeniz gerekiyordu. Çok yerinde olmuş her şey. Elinize sağlık.
 
  • Beğen
Tepkiler: cihanata_1
cihanata_1

cihanata_1

Üye
internet servis sağlayıcılar bölümündeki ttnet altyapılı diğer servis sağlayıcılar bölümü silinebilir hiç konu yok buraya açılabilecek konular da diğer konular ve sağlayıcılar kategorisine açılmış:) @Dogus Pertez
 

H0lligan

Üye
samsung tablet pc bolumu de hic aktif degil 3katagori var icinde ama hepsi bos dun farkettim bende
samsung tablet pc bolumu de hic aktif degil 3katagori var icinde ama hepsi bos dun farkettim bende
simdi dolu gorunuyor dun bombosdu ya :oha:
 

KAYIP-ADAM

Üye
güzel olmuş bence böle gayet iyi
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Tablet bilgisayar bölümü ile ilgili çalışmaları ben yapıyorum, bölüm daha yeni açıldı. @H0lligan

Henüz tam bir çalışma gerçekleştirmedik, üst bölümlere çıktığımda söylediğinizi değerlendiricem. @cihanata_1
 
  • Beğen
Tepkiler: cihanata_1

H0lligan

Üye
yani gorduklerimin hepsi bugunmu acildi dun 0 nesaj gorunuyordu 0 konu
 
kralberk13

kralberk13

Üye
dünle bugünü bir tutma dünü geride bırak
 
  • Beğen
Tepkiler: H0lligan

Benzer Konular



Üst Alt