"Forma garantisi vermem"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuubi

Üye
    Konu Sahibi
"Forma garantisi vermem"
Gerets, Çek futbolcu Marek Heinz'ın forma garantisi olmadığını açıkladı. Transferi noktaladıklarını söyleyen usta hoca, takımın forvet ve savunma bölgeleri ile şampiyonluk yarışını yorumladı. Usta hoca, Danimarka'ya karşı "Türkiye'yi tutacağım" dedi..

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Heinz'in transferini hem teknik heyet olarak kendilerinin, hem de yönetimin istediğini belirten Gerets, ''Heinz de Galatasaray'da oynamak istiyordu. Bu transferle kadromuzu tamamlamış olduk. Galatasaray'da her futbolcunun olduğu gibi, Heinz'ın da forma giymek için çok çalışması gerekir. Ben hiçbir futbolcuma forma garantisi vermedim'' dedi.

Usta hoca, Heinz'ın kişilik olarak Galatasaray takımına son derece uygun olduğunu ekledi.

Gerets forvet mevkiinde 3 tane başarılı oyuncuya sahip olduğunun sorulması üzerine ise, ''Benim forvette 3 değil 4 başarılı oyuncum var ve en iyi olan 2'si ilk 11'de sahaya çıkacak'' diye konuştu.

Galatasaray'ın, savunmasında sorunlar yaşadığı biçiminde yöneltilen bir soruya ise Gerets, ''Savunmamıza etten duvar örebiliriz. Ama ben göze hoş gelen, seyir zevki veren ve ofansif bir futbol oynansın istiyorum. Biz böyle oynamayı sürdüreceğiz. Yalnızca nasıl daha az kontraataklara yakalanırız diye çalışıyoruz. Ben, savunma oyuncularımdan memnunum'' yanıtını verdi.

Şampiyonluk yarışının 4 büyük takım arasında geçeceğine inandığını da anlatan Gerets, Gaziantepspor'un bu yarışta zirveyi zorlayabileceğini kaydederken, ligin sonuna dek en iyi mücadeleyi sergileyip şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını kaydetti.

A Milli Futbol Takımı'nın 18. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 2. Grup'ta Danimarka ile yapacağı karşılaşmayla ilgi olarak Belçikalı teknik adam, ''Çok zorlu bir maç olacak. Danimarka'nın kaliteli bir kadrosu var. Ama ben Türkiye'yi tutacağım'' diye konuştu.
 
abuvice

abuvice

Üye
vermemesi lazım tabii. formayı kapan alır :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt