Tavsiye Fiyat Hakkında Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

TheStRoNg

TheStRoNg

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat Hakkında Bilgi
1 yıl kullanılmış ve garantisi olan S20 FE 8/256 (Lacivert) telefon ne kadara satılabilir? Herhangi bir kırık veya çizik yok. Güncel fiyatı 26-27 bin civarında. Diğer renkler ise 21-22 bin civarı. 18-19'a satılabilir mi?

gonyalı

gonyalı

Üye
1 yıl kullanılmış ve garantisi olan S20 FE 8/256 (Lacivert) telefon ne kadara satılabilir? Herhangi bir kırık veya çizik yok. Güncel fiyatı 26-27 bin civarında. Diğer renkler ise 21-22 bin civarı. 18-19'a satılabilir mi?
9-10 a anca satarsın o da telefoncuya
netten ise 13-14 e alıcı bulabilirsin belki
Telefoncular çok kazıkçı
Senden 1 e alıp 2 ye satıyor
Telefon almıştım 4.5 liraydı bana 2 ye alırım demişti
3 ay garantisi vardı
Gittim satmaya
1.5 a alırım dedi
En son paraya da ihtiyacım olduğu için iyi bir pazarlık yaparak 1.75 e satmıştım
O kesin 2.5-3 e satmıştır

Royzz

Royzz

Üye
18 veya 19 bin liraya satamazsın çünkü aynı modelin 2. elini 14 bin liraya alan yoktu, onunda 1 yıl garantisi olmasına rağmen sen düşün. 15 bin lira gibi bir fiyata satarsan, şapkayı göğe at.

• Beğen
Tepkiler: Nomero, TheStRoNg ve Silinen Üye 2669525
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sıfırı 10 tl ise kasa ve cihazin durumuna göre 5 6 tlye satılabilir. 2.el tamam ama temiz diğer cihazlardan bir tık öndesin ben olsam 6.5 tlye satışa çıkartırım.fatura vs yide alana teslim edersin. 2.el piyasası bu şekildedir yada diğer cihazlar. birde satarken telefon senin adına ise sattığına dair belgeyi imzala.yarın faturalı cihaz bir şey olur senin başını yakarlar.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, TheStRoNg ve gonyalı
TheStRoNg

TheStRoNg

Üye
    Konu Sahibi
Anladım, teşekkürler

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Ölücülük yap ve 15 den koy baktın 1 ayı geçti 1 er 1er düşersin

TheStRoNg

TheStRoNg

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı ve Dobraokuyucu
Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Telefonu 15 e almıştım fiyati baya artmış ondan sordum. Satmam heralde :D
Artık sadece büyük satıcı kazanıyor anlaşılan. Benim emektar telefona 300 veririz dediler vitrinde aynısı 1500 e vardı

• Beğen
Tepkiler: gonyalı ve TheStRoNg

Üst Alt