Fırtına Avni Aker'de zirveye esti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fırtına Avni Aker'de zirveye esti!
Trabzonspor Avni Aker'de konuk ettiği G.Saray'ı Umut Bulut'un golleriyle devirip aldığı 3 puanla ligin zirvesine yerleşti..









Önce Fenerbahçe, ardından Beşiktaş, şimdi de Galatasaray! Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Trabzonspor İstanbul'dan gelen 3. büyüğü de evine puansız yolladı ve liderliği Bursaspor'un elinden aldı!

Bordo mavililer, haftanın dev maçında Galatasaray'ı Umut Bulut'un golleriyle 2-0 mağlup etti ve Bursaspor'u geçip ligin yeni lideri olmayı başardı!

Haftanın en önemli mücadelesi olan ve Bursaspor ile Kayserispor'un puan kaybetmesiyle önemi daha da artan Trabzonspor-Galatasaray maçı ilk dakikadan fırtına gibi başladı! Daha ilk dakikanın içinde önce Trabzonspor ardından Galatasaray rakip kalede tehlike yarattı!

Her iki takımın da mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta gerek Trabzonspor gerekse de konuk Galatasaray dakikalar ilerledikçe rakip kalede tehlike yaratamamaya başladı. Orta sahada yaşanan top kayıpları ortaya mücadeleci ama verimsiz bir futbol çıkarttı ve ilk devre 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısı da çok farklı olmadı. Trabzonspor'un liderliği ele geçirmesi, Galatasaray'ın ise zirveye daha iyi yaklaşması için kazanmak zorunda olmasına rağmen her iki takım da fileleri havalandıracak pozisyonlara girmekte zorlandılar.
İki takımın da kısır futbolu akıllarda "Gol olursa bireysel hatadan olur" düşüncesini getiriyordu. Nitekim de öyle oldu.
76. dakikada Galatasaray savunmasının sağ kanadına gelen topta, topu almak yerine auta çıkmasını isteyen Servet topu Engin'e kaptırdı. Engin önce rakibini geçti, ardından ceza sahasına girip topu gerilerden gelen Umut'a çıkardı. Umut da topu düzelttikten sonra filelere gönderdi ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.
Golün ardından Galatasaray beraberlik için cılız ataklar geliştirdi. Bunlardan birinde Pino kalenin hemen önünde ayağına gelen topu ıskaladı ve sarı kırmızılı herkese saç baş yoldurdu. Son dakikalarda ise bu kez Insua'nın vuruşunda top şanssız bir şekilde direkten geri geldi. Bu kaçanlar aynı zamanda Galatasaray'ın maçtan puansız ayrıldığının ve yeni lider Trabzonspor'un tam 10 puan arkasında kalışının simgesi oluyordu.
Herkes bitiş düdüğünü beklerken uzatma anlarında sahneye 2. kez Umut Bulut çıktı ve maçın sonucunu ilan etti: 2-0

İSTANBULLU 3 BÜYÜKLERİ DİZE GETİRDİ!
Trabzonspor bu galibiyetle önemli bir işe de imza attı. İlk dev maçta Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek İstanbul'a puansız gönderen Şenol Güneş'in talebeleri, daha sonra misafir ettiği Beşiktaş'ı da 1-0 yendi. Bordo mavililer bu kez de Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti ve böylece ligin ilk yarısında İstanbul'un 3 büyüklerine karşı 3 maçını da kazanmış oldu. Trabzonspor gelecek hafta ise Bursaspor'a konuk olacak.
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Tebrik ederim trabzonsporu :)
Bursa koltuktan indi trabzonuda biz indiririz gelecek haftalarda koltuktan ve 1.sıraya yerleşiriz ☻
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt