Final öncesi kötü haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Final öncesi kötü haber
Beşiktaş'ta bu sezon geçirdiği sakatlıklarla sürekli gündemde kalan Matteo Ferrari, dün tedavisi için yine ülkesine gitti, kriz çıktı. İbrahim Toraman'ın, kupa maçında cezalı olması nedeniyle geçtiğimiz hafta kulüp doktorları tarafından tedavisi yoğunlaştırılan İtalyan oyuncunun, Kayseri'de sahaya çıkmasının artık imkansız olduğu belirtildi. Az da olsa finalde oynama umudu bulunan Ferrari'nin yapılan tedaviye olumsuz yanıt vermesi, teknik heyetin moralini bozdu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, tedavisi için birkaç kez İtalya'ya giden Ferrari'nin yeniden ülkesine giderek tedavisini sürdürecek olması nedeniyle, final maçında Sivok'un yanına ya Aurelio'yu ya da Necip'i oynatacak. Bu hafta sonu Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan siyah-beyazlı takımın genç çalıştırıcısı, Sivok'u risk etmemek için yedek soyundurabileceği öğrenildi.

Atınç kadroya girecek

Alt yapıdan Atınç'ı on sekiz kişilik kadroya almayı düşünen Tayfur Havutçu, kupayı riske etmemek için bütün imkanlarını seferber edecek. Ferrari'nin bir türlü iyileşememesi nedeniyle stoperde adeta satranç hamleleri gibi planlar yapan siyah-beyazlı hocanın hafta içindeki idmanlarda hem Bursa, hem İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının taktiklerini deneyeceği belirtildi.
Tedavisini İtalya'da sürdüren Matteo Ferrari'nin, Mayıs ayı içerisinde kontrol için bir kez daha İstanbul'a geleceği ifade edildi.Kaynak: Milliyet
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Atıncın boyu birazcık kısa olsaydı iyi olurdu.Ne o basketçi gibi:eheFiziği yetersiz ama oynaya oynaya gelişecektir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
375
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
462
Mert
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
291
Haydar
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
584
Kingmortall


Üst Alt