Film önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trimtrum

Üye
    Konu Sahibi
Film önerisi
Çalışmaktan hiçbir şeye fırsat bulamıyorum arkadaşlar. Son dönemde vizyona giren ya da girecek güzel filmler neler? Bir iki film önerirseniz sevinirim.
 
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Son dönemde vizyona giren filmler arasında Thor var. Marvel'i Spiderman, Hulk ve X-Men'den hatırlarsınız. Thor da bir Marvel efsanesidir. Thor 29 Nisan 2011'de Türkiye'de gösterime girdi. IMDB puanı da 10 üzerinden 7.6'dır. 3 Boyutlu olarak izlenebiliyor. Film şunları içeriyor: Aksiyon, bilim kurgu, dram, fantastik, komedi, macera, savaş ve tarih...

Filmde Natalie Portman da oynuyor. Natalie Portman'ı Black Swan'dan (Siyah kuğu) dan hatırlarsınız. Performansı bu filmde gayet başarılıydı. Aynı başarıyı bu filmde de gösteriyor.

Ayrıca Samuel L. Jackson ve Anthony Hopkins ile film izlenecek kıvama geliyor.

Filmin konusu şu şekilde:

Hikâyenin merkezinde, düşüncesiz tavırlarıyla antik bir savaşı tekrar başlatan güçlü ama ve kibirli savaşçı Yüce Thor var. Thor, Dünya’ya sürgün ediliyor ve insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılıyor. Kendi dünyasının kötü adamı en karanlık güçlerini Dünya’yı istilâ etmek için yollayınca Thor, gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğreniyor.

Ayrıca Hızlı ve öfkeli 5 Rio Soygununu izlemenizi öneririm. Diğer hızlı ve öfkeli serilerine göre daha iyi iş çıkartmışlar. IMDB puanı da 7.9'dur. Buda 29 Nisan 2011'de Türkiye'de sinemalar da gösterime girmiştir. Her zaman ki gibi Vin Diesel ve Paul Walker ön planda. Ayrıca akrep kral'ın bir numaralı ismi Dwayne Johnson da iyi iş çıkartmış.

Pek yakında gelecek olan filmler arasında o kadar başarılı yapımlar bulunmuyor. Şu anlık lider durumda olanlar Thor ve Fast Five'dır.

Thor Official Movie Trailer:

[video=youtube;JOddp-nlNvQ]http://www.youtube.com/watch?v=JOddp-nlNvQ[/video]


Fast Five Official Movie Trailer:


[video=youtube;tPZfa7bZzF4]http://www.youtube.com/watch?v=tPZfa7bZzF4[/video]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt