"Fikstür avantajımız var"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
"Fikstür avantajımız var"
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, lig yarışında şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını ifade ederek, kalan 8 maçta fikstür avantajlarının olduğunu vurguladı.

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü 2004-05 bahar yarıyılı seminerleri kapsamında düzenlenen "100. Yılında Galatasaray" konulu oturumda konuşan Özhan Canaydın, öğrencilerin zorlu soruları karşısında bir hayli terledi.

Öğrenciler sürekli olarak Fenerbahçe'ye karşı sert tepkiler verilmemesini eleştirirken, ekonomik konularda da sorular yönelttiler.

Canaydın, öncelikle seminere gelen taraftar sayısının azlığına üzüldüğünü belirtirken, konuşmasında şampiyonluk yarışındaki iddialarını dile getirip, şunları söyledi: "Ligde sona 8 hafta kaldı ve şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiyiz. Bizim 3 deplasmanımız kaldı, rakibimizin ise 5 büyük deplasmanı ve kendi sahasında 3 derbi maçı var. İnşallah 100. yılımızı, 100. yıl baskısı olmadan şampiyon olarak bitireceğiz. O güzel günleri ekim ayına kadar beraber yaşayacağız. Ekim'in ilk haftalarında 100 yaşında olacağız ve elimizde şampiyonluk kupamız bulunacak."

100. yılda Galatasaray Kulübü Başkanı olmaktan mutlu olduğunu belirten Canaydın, yaptıkları çalışmalarla Galatasaray'ı Avrupa'nın en varlıklı ve güçlü bir duruma, dünya takımı değil, dünya kulübü olmaya götüreceklerini söyledi.

İTÜ'lü öğrencilerin "bayan basketbol takımının düşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?, Neden bu maça gelmediniz?" biçimindeki soruları üzerine de Canaydın, eski bir Galatasaraylı basketbolcu olarak bu duruma en çok kendisinin üzüldüğünü söyedi.

Canaydın, Galatasaray'ın borcunun hep yüksek gösterildiğini, ancak büyük bir diğer kulübün de 100 milyon dolar borcunun olduğunu kaydetti. Rakipleri olan bu kulübün mali kongresini yeni yaptığını kaydeden Canaydın, "130 trilyon borçları var. Demek ki sadece bizim borcumuz yok" dedi.
----------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
Yaw kayseri gibi bşir takımı yenmeyen bir takım nasıl sampiyon olacak.
Fikstur avantajı nek dar avantajlı olsada bence bu avantaj dezavantaja donusecek...
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sana katılmıyorum gökhan... Bizde denizliyi yenemedek o zaman şu ortaya çıkar...



Denizliyi yenemeyen takım nasıl şampiyon olsun... O zaman nağmağlup takım şampiyon olur o da yok ligimizde.....



Saygılar..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Aslnda haklısını ama denizli 4 buyuklerden sonra gelen en iyi takımlardan.Ama kayseri dusmemek icin lige yeni katılan bir takım.O yuzden boyle bir yorum yapmıstım



Saygılar.......
 

cosmokramer

Üye
yalnız düşme potasındaki takımların tehlikeki olduğunu da unutmuşsun...
ayrıca bir de malum teşvik primi faktörüde var...................
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mesela bu hafta sakarya ile oynayacaz....


Ben sakarya yerine antep deplasman tercih ederdim... Çünkü antepin hedefi yok ama sakaryanın var işte bu maçlar ligin kaderini tayin edecel...




Sayglar...
 
Quattro

Quattro

Üye
Arkadaşlar teşvik primi bütün takımlarda var.Sadece fenerbahçe diğer takımlara prim veriyomuş gibi bir hava yaratılıyor.işte buna tav oluyorum :off: sanki cimbom sütten çıkmış ak kaşık. :D
 

Nicolas_Anelka

Üye
artık fiksturede kalmadı sampiyon fenerbahçe gokhan kardeşim sende ist olsan varya
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Abi istanbula gelcem maca veya baska bir seye.Allah nasip ederse.....


Sampiyon Fenerbahceeeeeeeeeeee
 

SaTaNiSt&666

Üye
ya abi çok haklısın sana şunu gönderiyorum :bravoo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt