Fikrinizi Öğrenebilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur-35

ugur-35

Üye
    Konu Sahibi
Fikrinizi Öğrenebilirmiyim
Merhaba arkadaşlar nokia 6630 vodafone kullanıcısıyım vodafoneden avea hatta geçiş yaptım sizce avea nasıl şebeke çekiyormu, kampanyaları nasıl, önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler

kol@j

kol@j

Üye
artık gsm ' in iyisi kötüsü yok parayı verecen konuşacan ama pahalı ama ucuz...
en uygunu sana hangisi bütün gsm lerde herkese uygun var...
kullanma alışkanlığına göre bir tarife seç yeter... ama kontürlü tavsiye ederim...

CyberStein

valla ben turkcell'im ama yarın avea ya geçeceğim, 19 TL'ye 300 dakika... Turkcell de 20 TL ye 30 dakika :D ona göre seç, vodafone ise bana uygun olarak 15 liraya 150 dakika var. avea en mantıklısı gözüküyor.

bu arada avea sadece numarasını taşıyanlara yapıyor, yani 30 haziran'a kadar. eğer 30 haziran geçtikten sonra fiyatta değişme olur mu? fikrinizi öğrenebilir miyim

Uygarca

Uygarca

Üye
geçiş yaptıktan sonra ilk 6 aylık fatura döneminde 19TL=300 dakika şeklinde sonra 29TL=300 dakika olacak bunada dikkat edin.Ben geçiş yapmadan araştırmak istedim şimdi kafam karıştı biraz açıkcası

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bana gore suan en iyi vdfn sonra avea aveanin sebeke cekimi eskisi gibi degil cogu yerden cekiyor ve bu durum oldugun yere de bagli bir durum

CyberStein

O zaman vodafone 15 liraya 150 dakikalık paket en iyisi :) teşekkürler

epson81

epson81

Üye
en iyisi kartalcell 2 dak 20 kuruş ortaya ngeçiş yapın daha iyi 20 tl yüklemen yeterli

--------------- Ekleme ---------------

en iyisi kartalcell (avea ) her yöne 2 dak 20 kuruş ortaya ngeçiş yapın daha iyi 20 tl yüklemen yeterli

PARNER

PARNER

Üye
kardeşim bence ıyı etmedın dıyebılırım sana ben ben hıc degıştırmedım keşke sende degıştırmesydın derdım ama degıştırmısın madem avea bana gore bı hat degıl neden dersen her yerde cekmıyo kullanan arkadaşlar var ondan soyluyorum sana bunu ben şimdi avea nın yenı kampayası var ama nasıl saglıklımı onuda bılmıyorum reklamı guzel ama

voljtrann

voljtrann

Üye
avae müşteri hizmetleri bekleme yapmıyo 1 dakikada baglanıyo fakat ne zaman aradıysam bi sorun cözdükleri yok cahil cüheyla insanları koymuslar oraya internet sitesindeki bi kampanya soruyorum bizim öyle bi uygulamamız yok diyor.cekiş gücü turkcelden düşükdür tv nin yanına bırakın turksel parazit yapar avea yapmaz fakat bu benim için bi avantaj türkcell internet ciddi anlamda bas agrısı yapıyordu avea internet acık bi sıkıntı yok

^^Positive^^

Üye
merhaba arkadaşlar nokia 6630 vodafone kullanıcısıyım vodafoneden avea hatta geçiş yaptım sizce avea nasıl şebeke çekiyormu, kampanyaları nasıl, önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

sms kullanacaksan avea yı
arama yapacaksan avea----turkcell i
internete gireceksen --------------vodafoneyi

öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt