fifadan kötü haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
fifadan kötü haber
FIFA'dan kötü haber!
FIFA, Futbol Federasyonu'na yazı göndererek, Ribery'ye "Oynar sertifikasının" verilmesini istedi

Bu gelişme, "Franck Ribery'ye futbol oynatmamaya" hazırlanan Galatasaray'ın tüm planlarını alt üst etti. Kulüpte Ribery şokunun şaşkınlığı sürerken, FIFA'dan gelen bir yazı tüm beklentileri alt üst etti. FIFA, Futbol Federasyonu'ndan Fransız oyuncuya "Oynar sertifikasının" verilmesini istedi. FIFA, hem federasyonu hem Galatasaray'ı şaşkına çeviren yazısında, her iki kulübün hazırladığı dosyaların eline ulaştığını belirtti, "Gerekirse bu dosyalar tarafımızdan karara bağlanır. Ancak her iki kulübün oturup, görüşmesi ve anlaşması daha uygun olur. Bu gerçekleşmezse devreye gireriz" ifadesini kullandı. Ayrıca yazıda Ribery'nin, Galatasaray'da oynamak istemediği, Marsilya'nın talebi halinde futbol oynaması için gerekli sertifikanın gönderilmesi gerektiği vurgulandı. FIFA'nın yazısında şunlar yer aldı:
Buluşma şart

"Galatasaray, özel sözleşme gereği bu oyuncudan ya da Marsilya Kulübü'nden 10 milyon Euro istiyor. Ribery ise yapılan anlaşma gereği alması gereken paraların, Galatasaray tarafından zamanında ödenmediğini belirtiyor. Her iki tarafın dosyaları bize ulaşmıştır. İki kulüp bu konuda oturup anlaşabilir. Bu süre içinde de Ribery'nin sertifikasının verilmesi yerinde olur."

Galatasaray'ın bu isteğe şiddetle karşı çıkmasına rağmen, Futbol Federasyonu'nun sertifikayı vermek zorunda olduğu da öğrenildi. Galatasaray'ın, FIFA'da dosyaların görüşülmesi ve davanın sonuçlanması sırasında geçecek sürede Ribery'nin futbol oynamasını engellemeyi ve Marsilya'yı bu şekilde köşeye sıkıştırmayı planladığı bildirildi. Ancak bu plan suya düştü.


30.06.2005
 


Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
galatasarayın 10 milyon euro hevesi suya düstü desene.heheheeh
 

schweppes

Üye
hem Ribery kayıp hem para kayıp
 

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
valla yaw ne olcak bu ribery çooooooooook merak edeiyorummmmmm
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
gecmis olsun bide para alacaklardı güya
 

the_patriot

Üye
allah bilir marsilya üste de para alır :off:
 

İbo Bey

Üye
Originally posted by the_patriot@Jun 30 2005, 06:03 PM
allah bilir marsilya üste de para alır :off:
[post=100219]Quoted post[/post]​
+1 :eksi:
 

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç sanmıyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt