FİFA 2012 geliyor işte görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birmot

birmot

Üye
    Konu Sahibi
FİFA 2012 geliyor işte görüntüleri
Pro Evolution Soccer ile birlikte futbol simülasyonları pazarını domine eden FIFA 2012 ile ilgili bomba detaylar ortaya çıktı. Yeni fiziksel motor ile artık furbolcular rakiplerle çarpışma anında, şiddetine göre sakatlanabilecek ve bizlerde ekran başında daha da keyiflenebileceğiz.
2000’li yıllarda FIFA, futbol oyunları sektöründe açık ara liderdi ve geliştiricisi Electronic Arts’ın kasasını, her yıl milyonlarca dolar ile dolduruyordu. Şimdiyse işler değişti ve Konami’nin Pro Evolution Soccer’ı sahne aldı. Electronic Arts, artık her zamankinden de çok çalışmak ve yenilikler yaratmak zorunda.

Yepyeni bir fiziksel motor
Firmanın açıklamasına göre, FIFA 2012 pek çok çarpıcı özellikle satışa sunulacak. Bu yeniliklerin en büyüğü, fiziksel motor “Impact” olacak. Impact motoru sayesinde, futbolcular ve hareketleri her zamankinden de gerçekçi. İki futbolcunun çarpışması sonucunda, oyuncuların aldığı vücut şekilleri ve darbeler, neredeyse gerçeğiyle aynı. Bir futbolcunun, rakibine kontrolsüz olarak, krampon yukarıda hamle yaptığını düşünün. Bu durumda, rakibin yüzü zarar görüyor ve hatta yüz bölgesinde kanama veya travma gerçekleşiyor.

Başıboş paslara son
Elbette yenilikler bu kadarla sınırlı kalmıyor. Gerçek futbola daha fazla benzemesi için “Vision” adındaki teknoloji kullanılıyor. Yani oyuncu, bir tarafa dönüp pas yolladığında, o pasın yerine ulaşması için pek çok etmen mevcut. Kör pasların hemen hemen hepsi yerine ulaşamayacak ve her şey futbolcunun bakış açısına göre şekillenecek. Futbolcunun bakış açısı, pasın şiddeti, açısı, yani gerçek futbolda bulunan her etmen, gollük pozisyona girilmesinde rol oynayacak. Bu özellikleriyle FIFA 2012, serinin açık ara en zor oyunu olacak ve Pro Evolution Soccer 2012’e meydan okuyacak.

Oyuncu modellemeleri de hiç olmadığı kadar gerçekçi. Grafikerler, özellikle yüz modellemeleri üzerinde ciddi çalışmalar yürütüyor. Yüksek çözünürlüklü bir ekranda, maçın gerçek mi yoksa sadece video oyunu mu olduğunu tek bakışta anlamak olabildiğince zor hale gelecek.

FIFA 2012, 2011 yılının sonbaharında PC, PS3 ve Xbox 360 için satışa sunulacak. Fifa 2012 demo oyunu büyük olasılıkla Eylül ayında indirmek için hazır olacak.




 
  • Beğen
Tepkiler: asilbozkurt55, 'Enver' ve c7q7


c7q7

c7q7

Üye
PS3'üm var ve FIFAcıyım. Yine mükemmel bir oyun geliyor :evet: Forever FIFA :yuru
 
'Enver'

'Enver'

Üye
fifa 11 yüzünden hayatımda ilk defa orjinal oyun almıştım.ama bunu internetten indiricem :pro:
 
USAForever

USAForever

Üye
Hala Seyirci Sorununu Çözmüyorlar Her 10 - 6 Kişiden 1'i aynı tip...
 
Flo Rida

Flo Rida

Üye
Gelsin bakalım.:emzik: İyi bir makina şart oldu bize artık.:off: Pes 11 de ayarları 1024 x 768 de Detail normal de oynadım ama artık bunları açacağını sanmıyorum.:pro:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
lordalexandre
Cevap
9
Görüntüleme
1K
ibrahimbüyükdemir
ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
787
Silinen Üye 566228


Üst Alt