Fiat punto bi bakarmısınız lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

hasansahin13

Üye
    Konu Sahibi
Fiat punto bi bakarmısınız lütfen
Selam arkadaşlar ben 20.000-21.000 TL civarı ikinci el bi punto almak istiyorum. Sorunum puntolarda çok fazla seçenek var ve dizel mi benzinmi alsam karar veremiyorum bikaç sorum var yardım ederseniz sevinirim.
Birincisi punto nun 2006-2009 modelleri arasında bişey alıcam ama en dolu ve tutulan modeli hangisi bilmiyorum. Evolar en dolusu mu farkı nedir?
İkincisi ise benzin mi yoksa dizel mi ve en fazla kacbinde kilometresi olan bi araba alınabilir fiatta. yardımcı olursanız çoooooooookk sevinirim teşekkürler.


0Paylaş
 


Fatic

Fatic

Üye
Merhaba kardeş putolarda evo modelleri gayet tutuluyor dizel olanları ama 1.2 motor arabda benzinli alıp lpg taktırsan çok daha ucuza gelir özellikle start&stop motorlu puntolar yakıtta ayrı bir tasarruf sağlıyor ama büyük şehirde yaşıyorsan senin için olumlu olur.Ama fiatların genel olan sağlam olmayan kasa sorunu var geçenlerde kuzen dolmuşa 70le yandan girmiş dolmuşun sağdece kapı içine göçmüş puntonun ön takım motora kadar pert olmuş ama fiat Türkiyede tutulduğu içi yedek parça bakım vs. ucuz.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bana kalırsa 1.3multijet dizellere bak 1.2 benzinli var ama tavsiye etmem tüpte çok düşer multijet motor iyi bana kalırsa
 


Üst Alt