Festival savaş alanına döndü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Festival savaş alanına döndü
Havai fişekler konseri izlemeye gelen vatandaşların üzerinde patladı.


Tokat'ın Turhal ilçesi şehir stadında festival kapsamında düzenlenecek olan Oğuz Yılmaz ve İsmail Y.K. konseri öncesi Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'in konuşma yapmak için sahneye çıktığı sırada, sahnenin ön tarafına yerleştirilen havai fişekler görevlilerce patlatıldı. İyi sabitlenmyen hava fişekler, konseri izlemeye gelen davetliler ile vatandaşların bulunduğu bölüme sıçradı.


Olayda, AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ile 3 polis ve 2 vatandaş hafif yaralandı. Milletvekili Dilek Yüksel o sırada yanında bulunan AKP Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün'ün yardımıyla hastaneye götürüldü. Diğer yaralılar da ambulanslarla Turhal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
AKP'Lİ VEKİL AMELİYATA ALINDI
Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen, Kültür Sanat Festivali konserinde yere sabitlenmediği için düşerek patlayan havai fişek kazasında, yaralı sayısı 13 olarak açıklandı. Sağ kulağından yaralanan AKP Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Turhal Devlet Hastanesi'nde gördüğü ilk tedavi sonrası Tokat Medical Park Hastanesi'ne getirildi. Kulağında doku zedelenmesi olan Yüksel burada ameliyata alındı. Kazada yaralanan 11 yaşındaki Burak Erdoğan ise Tokat Dr.Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, diğer yaralılar ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Yaşanan kaza sonrasında sanatçılar Oğuz Yılmaz ve İsmail YK'nın vereceği konser de iptal edildi.
ORGANİZATÖRÜN OĞLU AĞIR YARALI
Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan 11 yaşındaki Burak Erdoğan'ın karaciğerinden ağır yaralandığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Burak Erdoğan'ın, havai fişek organizasyonunun gerçekleştiren firmanın sahibinin oğlu olduğu öğrenildi.
Kaza sonrasında açıklama yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Şelale olarak bilinen havai fişeğin patlaması sonucu 13 hemşerimiz yaralandı, hastanemizin yoğun çalışması sonucunda bir çocuk ve milletvekilimiz hariç taburcu edildi. Bir çocuk ise Tokat'a sevk edildi. Hayati tehlikesi olup olmadığı henüz net değil. Konserimiz iptal edilmiştir. Milletvekilimiz Dilek Yüksel hanım ise kulağında doku kaybı olmuş ve ameliyata alınmıştır. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum" dedi.
AK PARTİ TOKAT MİLLETVEKİLİ DİLEK YÜKSEL AMELİYAT EDİLDİ
AKP Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün de kazanın teknik bir hatadan ötürü meydana geldiğini belirtti.
Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen festival etkinlikleri sırasında ateşlenen maytabın yerinden çıkarak protokol bölümüne sıçraması sonucu yaralanan AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in kulağından ameliyat edildiği bildirildi.
Milletvekili Yüksel'in tedavi gördüğü Tokat Medical Park Hastanesi Başhekim Yardımcısı Halis Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam Turhal'daki tedavisinin ardından hastanelerine kaldırılan Yüksel'in, sağ kulağında doku kaybı oluşması nedeniyle ameliyata alındığını kaydetti.
Milletvekili Yüksel'in, sağ kulağındaki doku kaybının giderilmesi için kulak burun boğaz ve plastik cerrahi uzmanı tarafından yaklaşık 1.5 saat süren ameliyat gerçekleştirildiğini ifade eden Yılmaz, başarılı geçen ameliyattan çıkan Yüksel'in sağlık durumunun şu anda iyi olduğunu ifade etti.
Tokat'ın Turhal ilçesinde dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen 14. Kültür ve Sanat Festivali sırasında ateşlenen maytabın yerinden çıkarak protokol bölümüne sıçraması sonucu aralarında AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in de bulunduğu 13 kişi yaralanmıştı. Yaralıların büyük bölümü Turhal'daki tedavilerinin ardından taburcu edilmiş, Tokat'a sevk edilen bir çocuk ise burada ameliyata alınmıştı.

AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt