Ferraride bağlar koptu

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Ferraride bağlar koptu
Otomobil sporlarında, Formula 1 takımlarından Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Rubens Barrichello, Alman takım arkadaşı Michael Schumacher'i, artık takım arkadaşı olarak görmediğini açıkladı.

Formula 1'de 7 kez dünya şampiyonu olan Schumacher'in, geçen hafta koşulan Monaco Grand Prix'sinin son metrelerinde kendisini geçmek istemesinin, çok riskli bir davranış olduğunu belirten Barrichello, "Artık onu bir takım arkadaşı olarak görmüyorum" diyerek olaya tepkisini dile getirdi.

33 yaşındaki tecrübeli sürücü, tepkisini takım patronu Jean Todt'a da aktardığını ifade ederek, "Beni geçmeye kalkışırken birbirimize temas edebilirdik, bu da takıma çok gerekli 3 puana mal olabilirdi" ifadesini kullandı.

Takımdan gelecek bir emir söz konusu olduğunda, Schumacher'e yol verebileceğini kaydeden Barrichello, "Ancak o durumda böyle bir emir söz konusu değildi. Michael, benim yarış çizgimi ihlal etti" diye konuştu.

Görüşü alınan Michael Schumacher ise "Onu doğum günü için telefonla aradım. Olayı tartıştık ve sakinleşip ikna oldu" dedi.

Öte yandan Alman Bild gazetesi, Barrichello'nun, 2006'da bitecek kontratının uzatılmayacağını, Ferrari'nin, Brezilyalı pilottan boşalan yeri yine Brezilyalı Felipe Massa ile dolduracağını iddia etti.
 


massut

massut

Üye
Rubens Barrichello haklı bence :angry:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Evet Barichello kesinlikle haklı...
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
bence de schumi ac gozluluk yapıo o pistte kolay kimse gecemez yane onu gecse bariichello nun onunde bitrirdi!
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Barichello kesinlikle haklı.. ;)
 
Quattro

Quattro

Üye
BArrichello kesinlikle haklı ayrıca Schumi için işler hiçte iyi gitmiyo bakarsınız Barichello yerine Schumi ani bir kararla ayrılmasın. ;)

Schumi ayrıca takımı için yarışmıyor sadece kendi için yarışıyor böyle olunca takım arakdaşıymış falan bunlar onun için bişey ifade etmiyor. Ha Bar-Honda pilotu Button ha takım arkadaşı Barichello ikiside Schumi için aynı yani. :off:
 

İbo Bey

Üye
Bence de Barichello haklı! Bu arada aklıma gelmişken soruyum: Schumi neden bu kadar formdan düştü? Ayrılmayı mı düşünüyor? Artık ilk 5'lere bile giremez oldu!?
 

DefectoR

Tek bir hata ile adamı ipe götürmeyin, F1 i yakından izleyenler var sa eğer, Schumacher bunca sene benzeri pozisyonlarda cömertlik gösterdiği zamanlar oldu.

Mesela kardeşi ile pistte burun buruna geldiler, eğer schumacher hızını kesmeseydi belkide iki kardeş kaza yapıp çıkacak tı. Ama o ne yaptı kardeşine yol verdi.

Yapmayın böyle bir hatada ipe götürmeyin adamı.
 

fts

Üye
bencede sana tamamen katılıyorum
 

DefectoR

Originally posted by fts@May 29 2005, 06:56 PM
bencede sana tamamen katılıyorum
[post=67685]Quoted post[/post]​
Çok tenk yu benim izmirli hemşerim...
 

AntiTuk

Üye
barrichello doğru demiş 8)
 
Quattro

Quattro

Üye
İyi de Schumi takım arkadaşını kaç sefer zor durumda bıraktı? BArichello bence yine iyi dayanıyo son yarışta geçmeye çalışırken az kalsın ikiside yarış dışı kalıyodu . Schumi bence takım arkadaşına geçlimeyi kendine yediremiyor ne zaman barichellonun arkasında olsa hep böyle tehlikeli ataklar yapıyor. Kaldı ki takımdanda böle bi istek gelmemiş kendi kafasına göre bişeyler yapıyor ama inşallah eski günlerine döner.
 


Üst Alt