Fenerin Nihat ısrarı Sürüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fenerin Nihat ısrarı Sürüyor!
Fenerbahçe, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini açıklamasına rağmen milli futbolcudan vazgeçmiyor. Girişimler üst seviyede devam ediyor....


"VİLLARREAL'DE MUTLUYUM"
Emre'yi renklerine katan, Fatih Tekke'de ise sona yaklaşan Fenerbahçe, bir diğer lejyoner Nihat Kahveci için de devrede. Milli futbolcu, önceki gün yaptığı açıklamada Villarreal'de mutlu olduğunu ve Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirtmişti. Ancak sarı-lacivertli yönetim,
bu açıklamaya rağmen Nihat'tan vazgeçmiş değil.

BOMBA HER AN PATLAYABİLİR
Nihat için 15 milyon euro'yu gözden çıkaran yönetim, süper bücür Roberto Carlos'u Fenerbahçe'ye getiren menajer Dino Pasaliç vasıtasıyla İspanya'da temaslarını sürdürüyor. La Liga'da muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcunun Fenerbahçeli olması şu anda oldukça zor gibi görünse de, bomba her an patlayabilir.
 


schumici

schumici

Üye
keşke gelse yaaa süper olur
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Bence nihatı avrupadan koparmak yerine, yabancı kontenjanına bi el atsalar, emre nihat fatih tekke gibi oyuncular türkiyeye dönmek zorunda kalmasa.. Türk topçu az, bu yüzden nihat gibi süper oyuncular ısrar üstüne geri dönmek zorunda kalıyor..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Olağanüstü olur:) asparagas haber bence:D
 
-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
nihat son noktayı koymuş türkiyeyi suanlık düşünmüyorum diye gölgesinimi getirecek fb:oke:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
haberin tamamını bir kez daha okuyunuz ;) Özellikle sonuna dikkat ediniz. kırmızılı yazı noktayı koyuyor.


Fenerbahçe, Nihat Kahveci için musluğu ardına kadar açtı. Tottenham ile yarışan Sarı-Lacivertliler’in milli oyuncuya yıllık 4 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. FANATİK’e konuşan Nihat ise şunları söyledi: “Villarreal ile 2011’e kadar sözleşmem var. Bu nedenle, FIFA kuralları gereği kimseyle konuşamam. Beni isteyenler, menacerim Murat Kuş ile konuşmalı. Bunun için de önce Villarreal’den izin almalı. Şu ana kadar Villarreal’e sadece Tottenham’dan resmi teklif geldiğini biliyorum. Bir süre daha Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum, ancak şu da bir gerçek: Ben profesyonel bir oyuncuyum...”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
384
Haydar
ALPARS™
Cevap
4
Görüntüleme
402
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
387
tragedie
tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
432
haltie
Mustafa Furkan
Cevap
7
Görüntüleme
475
Doğuş Pertez


Üst Alt